TÇB Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Kasım 2018 Mesajlar 11.524 Makaleler 2 Çözümler 17 7 Şubat 2021 #21 adnanvo dedi: ModArt önermiş kötü olamaz. Para karşılığı videoyu yaptığını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sponsorlu içerik. Nasıl malum kanal dandik öneriyorsa bu da onu övüyor.
adnanvo dedi: ModArt önermiş kötü olamaz. Para karşılığı videoyu yaptığını düşünmüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Sponsorlu içerik. Nasıl malum kanal dandik öneriyorsa bu da onu övüyor.
I ismail2607 Hectopat Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 6 11 Nisan 2022 #22 Ben aldım görüntüsü olsun kalitesi olsun performansı olsun bir sıkıntı çıkmadı 3.3 5 ve 12v kanalında da değerler normal 80plus sertifikasına var daha ne olsun gömmenize gerek yoktu alıp kullanan kişilere bırakın yorumları
Ben aldım görüntüsü olsun kalitesi olsun performansı olsun bir sıkıntı çıkmadı 3.3 5 ve 12v kanalında da değerler normal 80plus sertifikasına var daha ne olsun gömmenize gerek yoktu alıp kullanan kişilere bırakın yorumları