Rush Tussle RHX71 7.1 alınır mı?

hocam bana şu kulaklığın kopyası gibi geldi ama :D

Ben bunu öneririm bende kullanıyorum özellikle ses kalitesi muazzam bir kulaklık.

hocam bana şu kulaklığın kopyası gibi geldi ama :D

Ben bunu öneririm bende kullanıyorum özellikle ses kalitesi muazzam bir kulaklık.

Bütçem en fazla 450 tl gerçek 7.1 olduğunu bugün öğrendim. Mümkünse titreşimli olmasını istiyorum titreşimli kulaklıklar hoşuma gittiği için.

Bütçem en fazla 450 tl gerçek 7.1 olduğunu bugün öğrendim. Mümkünse titreşimli olmasını istiyorum titreşimli kulaklıklar hoşuma gittiği için.
Hocam güldürmeyin beni. O fiyata gerçek 7.1 mi? Dalga geçiyorsunuz. Gerçek 7.1 dediğiniz şey her bir nokta için ayrı driver demek. O fiyatta bırakın 8 ayrı driverı 1 tane düzgün driver koyamazsınız. Onu da geçtim şu piyasada gerçek 7.1 olan 4 kulaklık çıktı. Asus ROG Strix/Theta/Centurion ,Razer Tiamat/V2. Diğerlerinin tamamı uydurma. Titreşim özelliği inanın bana isteyeceğiniz bir şey değil. En fazla 1 ay sunuyorum. Eğer Corsair Haptic sistemi değil ise 1 aydan sonra başınızı ağrıtacak lanet edeceksiniz. Uzak durun bu kulaklıktan. Şöyle size önerilerimi bırakayım.
Wireless
Konfor odaklı
Müzik odaklı
Genel tercih

Hocam güldürmeyin beni. O fiyata gerçek 7.1 mi? Dalga geçiyorsunuz. Gerçek 7.1 dediğiniz şey her bir nokta için ayrı driver demek. O fiyatta bırakın 8 ayrı driverı 1 tane düzgün driver koyamazsınız. Onu da geçtim şu piyasada gerçek 7.1 olan 4 kulaklık çıktı. Asus ROG Strix/Theta/Centurion ,Razer Tiamat/V2. Diğerlerinin tamamı uydurma. Titreşim özelliği inanın bana isteyeceğiniz bir şey değil. En fazla 1 ay sunuyorum. Eğer Corsair Haptic sistemi değil ise 1 aydan sonra başınızı ağrıtacak lanet edeceksiniz. Uzak durun bu kulaklıktan. Şöyle size önerilerimi bırakayım.
Wireless
Konfor odaklı
Müzik odaklı
Genel tercih
araştırmadan bakmadan uydurup sallıyorsunuz gidin araştırın bakın var mı yok mu

Şaka gibisiniz ülkemin insanları pahalı bir şey görünce kazık çakıyorlardır ucuz bir şey görünce dolandırıcıdır nasıl olacak bu fiyata diyorlar. Gerçekten yazık arkadaşım sen bu kulaklığı kullanmadan yorum yapman ne haddine alacak adamları soğutuyorsunuz. Her şeyi fiyattan eleştirmek olsaydı eminim ki bu ağızlardan çok söz çıkardı. Her neyse bu konuya açıklık getirmek gerekirse. Bu kulaklığı ben 2021 de aldım ve tek kelimeyle muazzam olduğunu söyleyebilirim ses kartındaki o titreşim modu phonk severler bass sevenler için muazzam bir şey CS de adamı AWP ile vurduğunuzda iliklerinizde hissediyorsunuz bassı. Sesi biraz az kalıyor titreşimi açınca ama kesinlikle çok iyi. Ve fiziksel 7.1 olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim 2sene sonra kulaklığımı bozdum ve medimarkt gibi yerlerden sayısız kulaklık denedim sesler basslar o kadar yapmacık geldi ki direkt 2. el arayışına girip aynı kulaklığı tekrar satın aldım. Fakat bu gelen kulaklık son banttan çıkan kulaklık mıydı bilmiyorum. Çünkü kablo örgüye geçmiş mikrofonun telsiz olayı tamamen ortadan kalkmış yerine muhteşem mikrofon gelmişti sesler daha canlıydı. Bu kulaklığı alacaksanız arkanıza bakmadan alın kesinlikle tavsiye ederim aldığınızda ses efektleri kısmından enhancements oradan bass boosted Virtual Surround ve loudnes equlazitionu açın + 34TL'ye Dolby acces satın alın o zaman anlıyacaksınız. Kulaklığın tek eksi yönü 1 sene içinde üstündeki bütün deriler dökülüyor terlemeden dolayı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı