Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 366 23 Kasım 2024 #1 Soru başlıktaki gibi rusherhack almak istiyorum ama OptiFine ile çalışıp çalışmamasından şüpheliyim.
zuvuyo Centipat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #2 Keremdigital dedi: Soru başlıktaki gibi rusherhack almak istiyorum ama OptiFine ile çalışıp çalışmamasından şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... Hayır optifine ayrı bir şey hileyle birlikte çalışmaz
Keremdigital dedi: Soru başlıktaki gibi rusherhack almak istiyorum ama OptiFine ile çalışıp çalışmamasından şüpheliyim. Genişletmek için tıkla... Hayır optifine ayrı bir şey hileyle birlikte çalışmaz
Keremdigital Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 366 23 Kasım 2024 #3 zuvuyo dedi: Hayır optifine ayrı bir şey hileyle birlikte çalışmaz Genişletmek için tıkla... Mailden rusherhack e sordum sodiumla çalışıyormuş ama işin kötü tarafı kullandığım texturepack optifine ile çalışıor kısacası optifine uyumlu texturepack sodiumda çalıştırmanın yolu varmı?
zuvuyo dedi: Hayır optifine ayrı bir şey hileyle birlikte çalışmaz Genişletmek için tıkla... Mailden rusherhack e sordum sodiumla çalışıyormuş ama işin kötü tarafı kullandığım texturepack optifine ile çalışıor kısacası optifine uyumlu texturepack sodiumda çalıştırmanın yolu varmı?