Rust 2X server önerisi

Keremmxo78

Hectopat
Merhaba ben oyuna yeni başladım. 125 saattim var. Bana çok zor olmayan bir 2X server önerir misiniz? Tek şartım var haftalık olsun ve benim oynadığım serverlar haftalık wipe yemesi gerekirken 3. günde falan yiyorlar. Lütfen ama lütfen önereceğiniz server belirtilen tarihten önce wipe yemesin. Yani haftalık server ise 7 gün sonunda yesin 3.-4. günde yemesin

Türk sunucularından iyiler.
Garip bir bakış açısı.. Açıkçası yabancılarda yeri geliyor 3x, yeri geliyor 5x sunucularda fırınlar vs. 1x çalışıyor. Yine 5x veya 3x girmenin bir mantığı kalmıyor. Yeri geliyor birçok sunucusu bulunan kalıplaşmış sunuculara giriyorsun. Yine fırın mantığı aynı, NPC öldürüyorsun üstünden kayda değer bir şey çıkmıyor. Ama bazı Türk sunucularında bu böyle değil. sunucu 2x ise her şeyi 2x. Sunucuların iyiliği veya kötülüğü size göre sadece oyuncu kitlesi midir?

Garip bir bakış açısı. Açıkçası yabancılarda yeri geliyor 3X, yeri geliyor 5X sunucularda fırınlar vs. 1X çalışıyor. Yine 5X veya 3X girmenin bir mantığı kalmıyor. Yeri geliyor birçok sunucusu bulunan kalıplaşmış sunuculara giriyorsun. Yine fırın mantığı aynı, NPC öldürüyorsun üstünden kayda değer bir şey çıkmıyor. Ama bazı Türk sunucularında bu böyle değil. Sunucu 2X ise her şeyi 2X. Sunucuların iyiliği veya kötülüğü size göre sadece oyuncu kitlesi midir?

Türk sunucularında ki 7-8 Yaşında ki çocukların beni öldürünce bilmediğim küfürleri etmesi hiç hoş olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsın.

Türk sunucularında ki 7-8 Yaşında ki çocukların beni öldürünce bilmediğim küfürleri etmesi hiç hoş olmuyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu izlersen ne demek istediğimi anlarsın.

Yabancı sunucularda da aynı şey maalesef ki mevcut. Biz de keyif almıyoruz fakat anlatmak istediğim şey; sunucunun iyiliği ve kötülüğü oynayan kişilere göre mi belirlenir?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı