E ege3535 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2026 #1 Rust oyununa girerken başlatma hatası 30005 alıyorum. Ekran kartı güncel, Windows 11 güncel. Dosyaları doğruladım, oyunu sildim, yükledim; düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2026
Rust oyununa girerken başlatma hatası 30005 alıyorum. Ekran kartı güncel, Windows 11 güncel. Dosyaları doğruladım, oyunu sildim, yükledim; düzelmedi. Yardımcı olabilecek var mı?
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Sherlock! Hoca Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.847 Makaleler 2 Çözümler 2.030 Yer İstanbul 23 Ocak 2026 #2 Tüm açık uygulamaları kapat, Program Dosyaları(x86) klasöründen EasyAntiCheat.sys dosyasını sil. Artı 0 Eksi
KS KS E ege3535 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2026 #3 Mustafa.Kaan dedi: Tüm açık uygulamaları kapat, program dosyaları(X86) klasöründen EasyAntiCheat.sys dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... 1 sefer giriyor ancak girdikten sonra oyunda 130FPS almama rağmen oyun sanki 10 FPS gibi. Sonra tekrar kapatıyorum tekrar açarken yine aynı hata. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Tüm açık uygulamaları kapat, program dosyaları(X86) klasöründen EasyAntiCheat.sys dosyasını sil. Genişletmek için tıkla... 1 sefer giriyor ancak girdikten sonra oyunda 130FPS almama rağmen oyun sanki 10 FPS gibi. Sonra tekrar kapatıyorum tekrar açarken yine aynı hata.
Mustafa.Kaan Petapat Katkıda Bulunan Sherlock! Hoca Kıdemli Üye Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 19 Aralık 2024 Mesajlar 7.847 Makaleler 2 Çözümler 2.030 Yer İstanbul 23 Ocak 2026 #4 Oyunu tekrar silip yüklemeyi dene bu işlemi yaptıktan sonra bir de bakalım. BIOS dahil güncel olmayan driverın varsa güncelle onları da. Artı 0 Eksi
Oyunu tekrar silip yüklemeyi dene bu işlemi yaptıktan sonra bir de bakalım. BIOS dahil güncel olmayan driverın varsa güncelle onları da.
KS KS E ege3535 Decapat Katılım 1 Haziran 2023 Mesajlar 40 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2026 #5 Mustafa.Kaan dedi: Oyunu tekrar silip yüklemeyi dene bu işlemi yaptıktan sonra bir de bakalım. BIOS dahil güncel olmayan driverın varsa güncelle onları da. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Mustafa.Kaan dedi: Oyunu tekrar silip yüklemeyi dene bu işlemi yaptıktan sonra bir de bakalım. BIOS dahil güncel olmayan driverın varsa güncelle onları da. Genişletmek için tıkla... Denedim maalesef sonuç aynı.