M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #1 Arkadaşlar yakın zamanda Rust 3X servera başlayacağım ama komutlar hakkında bilgim yok ve kit nasıl alınıyor bilen yazabilir mi?
Arkadaşlar yakın zamanda Rust 3X servera başlayacağım ama komutlar hakkında bilgim yok ve kit nasıl alınıyor bilen yazabilir mi?
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #2 Hocam servere girince çıkıyordu o bilgiler.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 22 Kasım 2022 #3 ankara ronaldo dedi: Hocam servere girince çıkıyordu o bilgiler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsum teşekkürler kendi kendine mi çıkıyor yoksa ben bir tuşa mı basıp açacağım.
ankara ronaldo dedi: Hocam servere girince çıkıyordu o bilgiler. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorsum teşekkürler kendi kendine mi çıkıyor yoksa ben bir tuşa mı basıp açacağım.
ankara ronaldo Hectopat Katılım 5 Mayıs 2021 Mesajlar 1.154 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2022 #4 Melloo_14 dedi: Bilmiyorsum teşekkürler kendi kendine mi çıkıyor yoksa ben bir tuşa mı basıp açacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben eskiden oynuyordum girdiğim sunucuda chat kısmında komutlar yazıyordu. Genelde "/kit" tarzıdan bir şey yazmak gerekiyordu.
Melloo_14 dedi: Bilmiyorsum teşekkürler kendi kendine mi çıkıyor yoksa ben bir tuşa mı basıp açacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam ben eskiden oynuyordum girdiğim sunucuda chat kısmında komutlar yazıyordu. Genelde "/kit" tarzıdan bir şey yazmak gerekiyordu.