Rust açılınca PC donuyor

İşletim sistemi
Windows 11

alperen12

Kilopat
Daha fazla  
RAM
16GB
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
Intel(R) Core(TM) i7-11800H
Merhaba 1 senedir kesintisiz Rust oynadığım bilgisayarımda en son 1 ay onca Rust oynamıştım fakat şu anda Rust oyununa girmeye çalıştığımda ilk başta gelen ufak Easy Anti-Cheat ekranında yükleme %100 oluyor ardından başlatılıyor kısmı geliyor. Bu kısma kadar her şey yerli yerinde olsa da buradan sonra olması gerektiği gibi "oyun için bekleniyor..." yazısı geliyor fakat artık bilgisayar üzerinde herhangi bir işlem yapamıyorum örneğin. Görev Yöneticisi'ni çalıştıramıyor, CTRL+alt+delete yaptığımda da herhangi bir değişiklik olmuyor fakat oyun için bekleniyor yazısı hala ilerlemeye devam ediyor. Ta ki ben bilgisayarımı zorla açma kapama tuşuna 10 saniye basılı tutup kapatana kadar. Başka herhangi bir oyunda herhangi bir şekilde hatayla karşılaşmıyorum sadece Rust'a girerken oluyor.

Denediğim çözümler: Oyun dosyaları bütünlüğünü doğruladım, oyunu silip tekrar kurdum, ekran kartı driverimi güncelledim, Windows Update güncelledim, oyunun dosyalarının icinden "RustClient.exe" üzerinden acmayı denedim ve oyun açıldı ana menüye geldim fakat herhangi bir servera giriş sağlayamadım doğal olarak "EAC" hatası aldım. Olay görüntüleyicisi üzerinden sistem ve uygulama bölümlerine Rust oyununu açıp hata aldığım saat ve dakika bazında baktığımda herhangi bir hata göremedim eğer istenirse paylaşabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı