Rust açılmıyor

Altan12

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar çok büyük bir hata yaptım Rust'ta hile açtım abimin hesabından. Neyse sonra EAC banladı beni ben de bugün kendi hesabıma Rust satın aldım oyun açılmıyor şu an. Oyna'ya basıyorum EAC ekranı geliyor oyun için bekleniyor yazıyor sağ altta sonra uyarı vermeden kapanıyor. Bu acaba HWID yediğim için mi ama araştırdığıma göre 2 3 kere hesap banı yemeden HWID ban atmıyorlarmış. Öyle değilse oyunu açmama yardım eder misiniz? En sevdiğim oyun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar çok büyük bir hata yaptım Rust'ta hile açtım abimin hesabından. Neyse sonra EAC banladı beni ben de bugün kendi hesabıma Rust satın aldım oyun açılmıyor şu an. Oyna'ya basıyorum EAC ekranı geliyor oyun için bekleniyor yazıyor sağ altta sonra uyarı vermeden kapanıyor. Bu acaba HWID yediğim için mi ama araştırdığıma göre 2 3 kere hesap banı yemeden HWID ban atmıyorlarmış. Öyle değilse oyunu açmama yardım eder misiniz? En sevdiğim oyun.

Pişman olmanız bir şey değiştirmez ama neyse eğer böyle hata atıyorsa genelde Steam'de koskaca VAC banlı diye simge çıkar ya da EAC sorunludur eğer bilgisayarınızı sıfırlamıdıysanız hilenin kalıntıları olabilir ama genelde HWID'ı ban hemen banlatmaz diye biliyorum bir 10 15 dk filan takıla bilisiniz diye hatırlıyorum hatalıda olanbilirim
Kütüphane sonra oyuna bir kere sağ Click özelikler yüklü dosyalar ve oyun dosyaların bütünlüğünü doğrula eğer hala sorun çekiyorsan canlı iletişim kurmak isterim çünkü bende geçiyorum bu dönemlerden
Ve HWID'ı banın gerçekten garantisi yoktur

Technopat Haberler

Geri
Yukarı