Rust alınır mı?

irfantr452

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i512450H RTX3050 4GB 32GB Ram
Meslek
İş arıyor
Bu fiyata alınır mı? %40 indirim mevcut.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-10-27-13-09-30-515_com.valvesoftware.android.steam.community-edit.jpg
    124,3 KB · Görüntüleme: 29
Aynı fikirdeyim, eğer ekiple vs. oynamayacaksanız pek de eğlenceli bir oyun değil.

Yazdıkları gibi tek oynayacaksanız bir süre sonra toplu insanlarla kapışmak hem yorucu olur hem de tryhard oynayanlardan dolayı zevkiniz kaçar oyun güzel ve bayağı eğlenceli ama tek oynamak bence sarmaz.

3 bine yakın saatim var. Gerçekten çok eğlenceli bir oyun. Fakat arkadaşlara katılıyorum. En azından bir DUO'm olmadığı sürece girip 1-2 saat modlu serverlarda takılıp sıkılıp çıkıyorum. Ama 2 kişi ve fazlası olduğumuzda gözlerimiz kapanana kadar başından kaldırmıyor resmen.

Dedikleri gibi bir Duo ile çok sarar fakat solo da aşırı zevkli oluyor bence. Oyunu geçen indirimde aldım 2 haftada 70 küsur saat oynamışım yarısı Duo yarısı da solo olaraktan dersem soloda da kesinlikle çok zevkli hala da oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…