dt.phantom

Femtopat
Daha fazla  
Dostlarım, uzun zamandır bu oyunu takip ediyordum ve şu anda 9.49 dolara düşmüş durumda. Sizce alınır mı? CS gibi item düşürüp parasını çıkarabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlarım, uzun zamandır bu oyunu takip ediyordum ve şu anda 9.49 dolara düşmüş durumda. Sizce alınır mı? CS gibi item düşürüp parasını çıkarabilir miyim?

Bana item düşmüştü o zamanki parasının 5 - 6 katı kadar. Arkadaşınız varsa alınır yoksada alınır kenarda dursun solo şekilde de oynayabilirsiniz. Güzel oyun.

İtem düşürüp para kazanırım diye düşünüyorsanız almayın. Para kazanamazsınız. Ancak alıp oynamak istiyorsanız o ayrı.

8000 saati olan birisi olarak söylüyorum Rust artık bitti alınmaz ben dahil bütün eski oyuncular oyunu bıraktı yeni alanda Max 50 saat oynuyor.

Eğer tekseniz belli bir saatten sonra sıkılacaksınız çünkü sizin bir günde yaptığınız işi herifler grup halinde gezdiği için daha erken sürede yapıp üstüne yaptığınız şeyleri mahvediyorlar. Oyunun asıl olayı bu aslında sorun yok diyorsanız eğlenceli bir deneyim. Ve bir hafta sonrasında harita kendini sıfırlıyor o da var tabii. Ama arkadaşın da dediği gibi alıp kenarda da tutabilirsiniz aciliyet harcamanız yoksa.

Aslında biraz eksik biliyorsunuz hocam. Oyuncu tek kişi ise solo bir sunucu seçebilir ve yaptığı eve sadece yine tek bir oyuncu RAID atabilir. Ayrıca haftalık sunucular olduğu gibi aylık sunucular da bulunmakta. Oyunda her ayın ilk perşembesi global wipe gelir. Eğer aylık bir sunucuya girerseniz diğer ayın ilk perşembesine kadar oynayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…