JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı 3060 İşlemci i3 12100f NVIDIA da olan bir özellik "oyun filtresi" daha diğer oyunlarda denemedim fakat Rust'da çalışmıyor. Bazı YouTuber'larda çalıştığını görmüştüm. Bunu nasıl çözebilirim?
NVIDIA da olan bir özellik "oyun filtresi" daha diğer oyunlarda denemedim fakat Rust'da çalışmıyor. Bazı YouTuber'larda çalıştığını görmüştüm. Bunu nasıl çözebilirim?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 31 Temmuz 2023 #2 Rust desteklemiyor muhtemelen, yapacak bir şeyin yok. Artı 0 Eksi
KS KS JustLewn Hectopat Katılım 27 Haziran 2021 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #3 armas dedi: Rust desteklemiyor muhtemelen, yapacak bir şeyin yok. Genişletmek için tıkla... Ama reklam olmasın diye ismini söylemiyorum bir youtuber kullanıyordu nasıl olabilir? Artı 0 Eksi
armas dedi: Rust desteklemiyor muhtemelen, yapacak bir şeyin yok. Genişletmek için tıkla... Ama reklam olmasın diye ismini söylemiyorum bir youtuber kullanıyordu nasıl olabilir?
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 31 Temmuz 2023 #4 JustLewn dedi: Ama reklam olmasın diye ismini söylemiyorum bir youtuber kullanıyordu nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Video tarihi ne zaman? Artı 0 Eksi
JustLewn dedi: Ama reklam olmasın diye ismini söylemiyorum bir youtuber kullanıyordu nasıl olabilir? Genişletmek için tıkla... Video tarihi ne zaman?