Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Lobide sorun yok istediğim kadar Alt Tab yapabiliyorum ama oyuna girdiğim zaman Alt Tab yapınca direkt oyun çöküyor.
Lobide sorun yok istediğim kadar Alt Tab yapabiliyorum ama oyuna girdiğim zaman Alt Tab yapınca direkt oyun çöküyor.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Oyunu pencereli tam ekranda oynuyorsan tam ekran yap, eğer tam ekranda oynuyorsan pencereli tam ekran yapıp dene. Artı 0 Eksi
Oyunu pencereli tam ekranda oynuyorsan tam ekran yap, eğer tam ekranda oynuyorsan pencereli tam ekran yapıp dene.
KS KS Fake_M1u Decapat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #3 Yutka46 dedi: Oyunu pencereli tam ekranda oynuyorsan tam ekran yap, eğer tam ekranda oynuyorsan pencereli tam ekran yapıp dene. Genişletmek için tıkla... Pencereli oynamayı ve alt+enter yapıp denedim fakat gine aynı sorun. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: Oyunu pencereli tam ekranda oynuyorsan tam ekran yap, eğer tam ekranda oynuyorsan pencereli tam ekran yapıp dene. Genişletmek için tıkla... Pencereli oynamayı ve alt+enter yapıp denedim fakat gine aynı sorun.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.923 Makaleler 2 Çözümler 455 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 Oyunun problemi olduğunu okudum çoğu yerde. Bazen donuyor, bazen donmuyormuş. Siz yine de arka planda açık uygulama sayısını azaltabilirsiniz. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Artı 0 Eksi
Oyunun problemi olduğunu okudum çoğu yerde. Bazen donuyor, bazen donmuyormuş. Siz yine de arka planda açık uygulama sayısını azaltabilirsiniz. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım.