AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #1 RAM 8 Ekran kartı Rtx 2050 İşlemci İntel core i5 12. Nesil Arkadaşlar merahaba. Ben Rust'ta bir sunucuya girdiğimde normalde tekrar girdiğimde beklemeden girmem gerekirken "asset warmup" her oyuna girdiğimde yükleniyor ve çok uzun sürüyor. Bir çözümü var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Kasım 2023
Arkadaşlar merahaba. Ben Rust'ta bir sunucuya girdiğimde normalde tekrar girdiğimde beklemeden girmem gerekirken "asset warmup" her oyuna girdiğimde yükleniyor ve çok uzun sürüyor. Bir çözümü var mı?
Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #2 SSD'ye kurman lazım evet her girişte bunu yüklüyor biraz can sıkıcı bir şey. ekstradan yüklemeler swdeki map yada pluginlere göre değişiyor dostum Artı 0 Eksi
SSD'ye kurman lazım evet her girişte bunu yüklüyor biraz can sıkıcı bir şey. ekstradan yüklemeler swdeki map yada pluginlere göre değişiyor dostum
KS KS AndBey Centipat Katılım 18 Kasım 2023 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Kasım 2023 #3 Floppy dedi: SSD'ye kurman lazım evet her girişte bunu yüklüyor biraz can sıkıcı bir şey. Ekstradan yüklemeler swdeki map ya da pluginlere göre değişiyor dostum. Genişletmek için tıkla... Anladım PC de sadece SSD var zaten HDD yok. Artı 0 Eksi
Floppy dedi: SSD'ye kurman lazım evet her girişte bunu yüklüyor biraz can sıkıcı bir şey. Ekstradan yüklemeler swdeki map ya da pluginlere göre değişiyor dostum. Genişletmek için tıkla... Anladım PC de sadece SSD var zaten HDD yok.