Rust banı yurt dışı hesapta işler mi?

WasTheBankai

Centipat
Daha fazla  
Selamlar yaklaşık 5 ay önce Steam hesabım çalındı. Rust oyununa girmiş ve hile açıp ban yemiş. Ben de ertesi gün desteğe yazıp Steam hesabımı kurtardım. Bir de Rust'un desteğine yazdım fakat hileye tolerans göstermediklerini söylediler ve yeni hesap açıp o hesaba Rust alırsam onu da banlayacaklarını söylediler. Peki bunun yerine yurt dışı Rust hesabı alsam yine de ban yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar yaklaşık 5 ay önce Steam hesabım çalındı. Rust oyununa girmiş ve hile açıp ban yemiş. Ben de ertesi gün desteğe yazıp Steam hesabımı kurtardım. Bir de Rust'un desteğine yazdım fakat hileye tolerans göstermediklerini söylediler ve yeni hesap açıp o hesaba Rust alırsam onu da banlayacaklarını söylediler. Peki bunun yerine yurt dışı Rust hesabı alsam yine de ban yer miyim?
Her türlü ban yersiniz. Tek çaresi spoofer ile anakart banı kaldırmak.

hocam herhangi bir spoofer öneriniz var mı ve spoofer kullandığım tespit edilirse vac ban tarzı şeyler yer miyim
Hocam spoofer önerisini forum kuralları gereği veremem. Çünkü legal birşey değil. Spooferın tespit edilmesi halinde VAC ban yiyeceğinizi düşünmüyorum. Tespit edilmesi halinde Rust'tan tekrar ban yemeniz muhtemel.

Hocam spoofer önerisini forum kuralları gereği veremem. Çünkü legal bir şey değil. Spooferın tespit edilmesi halinde VAC ban yiyeceğinizi düşünmüyorum. Tespit edilmesi halinde Rust'tan tekrar ban yemeniz muhtemel.

Teşekkürler hocam eğer bildiğiniz spoofer varsa Discord'dan yazarsanız çok sevinirim: wasthebankai.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı