A apokm Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #1 RAM 8x2 lexar 3200 MHz Ekran kartı Zotac 4060 ti 8gb Anakart Msı b450m a pro max2 İşlemci Ryzen 5 5500 Rusya giriyorum zaten girerken bilgisayar donuyor hiçbir şey yapamıyorum. Restart atıyorum bir daha giriyorum bu sefer servera girerken donuyor. Çözüm bulamadım.
Rusya giriyorum zaten girerken bilgisayar donuyor hiçbir şey yapamıyorum. Restart atıyorum bir daha giriyorum bu sefer servera girerken donuyor. Çözüm bulamadım.
axtreax Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 80 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik eloktronik bölümü öğrencisi 20 Ocak 2025 #2 Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Artı 0 Eksi Çözüm
B bernando Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #3 Sadece Rust da mı oluyor? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ocak 2025 Artı 0 Eksi
KS KS A apokm Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #4 bernando dedi: Sadece Rust da mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Rust'ta. axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... 2 kere restart atıp girdikten sonra bir sıkıntı olmuyor ama bir denerim. axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Şimdilik düzeldi teşekkürler Artı 0 Eksi
bernando dedi: Sadece Rust da mı oluyor? Genişletmek için tıkla... Evet sadece Rust'ta. axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... 2 kere restart atıp girdikten sonra bir sıkıntı olmuyor ama bir denerim. axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... axtreax dedi: Oyun dosyalarınızda bozulma olabilir kontrol ediniz. Genişletmek için tıkla... Şimdilik düzeldi teşekkürler
Youzkan Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #5 apokm dedi: Evet sadece Rust'ta. 2 kere restart atıp girdikten sonra bir sıkıntı olmuyor ama bir denerim. Şimdilik düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla... bende hayla aynı hata duruyor nasıl yaptınız Artı 0 Eksi
apokm dedi: Evet sadece Rust'ta. 2 kere restart atıp girdikten sonra bir sıkıntı olmuyor ama bir denerim. Şimdilik düzeldi teşekkürler Genişletmek için tıkla... bende hayla aynı hata duruyor nasıl yaptınız
KS KS A apokm Femtopat Katılım 20 Ocak 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2025 #6 Youzkan dedi: bende hayla aynı hata duruyor nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Halen arada sırada oluyo çözemedim ilk yaptığımda düzeldi gibiydi ama hala oluyo Artı 0 Eksi
Youzkan dedi: bende hayla aynı hata duruyor nasıl yaptınız Genişletmek için tıkla... Halen arada sırada oluyo çözemedim ilk yaptığımda düzeldi gibiydi ama hala oluyo
M Murat6261 Hectopat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:06 #7 çözüm buldunmu Artı 0 Eksi