Sistem özellikleri yetmese ya hiç açamaz, ya da kasa kasa oynardı zaten.Sistem özellikleriniz nedir? Rust'ı 8 GB RAM ile oynamak imkansız hale gelmeye başladı.
Artık 12 GB ve üstü RAM gerekiyor sunuculara girerken bile uyarı veriyor. Kendimden yaşadığım kadarıyla anlatıyorum sadece 1050 Tİ, i5 7600 ve 8GB RAM ile eskiden çok rahat oynardım oyunu ama artık çok fazla kasma var bazen de oyunun bir anda donup kendi kendine kapandığı da oluyor eskiden olmazdı. Optimizasyonu iyi olan bir oyun değil Rust. Soruna kesin olarak RAM kaynaklı demiyorum yaşadığım için olabilir diyorum.Sistem özellikleri yetmese ya hiç açamaz, ya da kasa kasa oynardı zaten.
Tabii ki siz daha iyi bilirsiniz ben hiç oynamadığım için bilmiyorum.Artık 12 GB ve üstü RAM gerekiyor sunuculara girerken bile uyarı veriyor. Kendimden yaşadığım kadarıyla anlatıyorum sadece 1050 Ti, i5 7600 ve 8 GB RAM ile eskiden çok rahat oynardım oyunu ama artık çok fazla kasma var bazen de oyunun bir anda donup kendi kendine kapandığı da oluyor eskiden olmazdı. Optimizasyonu iyi olan bir oyun değil Rust. Soruna kesin olarak RAM kaynaklı demiyorum yaşadığım için olabilir diyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.