L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 21 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar. YouTube olarak onu sık takip ediyorum ve yeni videosunda dönerken şu efekt oluyor. Video ise şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu nasıl yapabilirim? Bu arada Rust değil CS:GO idi.
Arkadaşlar. YouTube olarak onu sık takip ediyorum ve yeni videosunda dönerken şu efekt oluyor. Video ise şu: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu nasıl yapabilirim? Bu arada Rust değil CS:GO idi.
Ainnt Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 882 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #2 Hangi dakika ve saniye tam olarak? Bu arada franzj fanboyum. Franzj presents.
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.181 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #3 Ne olduğunu tam olarak anlamadım ancak ekranı döndürürken bulanıklaşması efekti Motion Blur yani Hareket Bulanıklılığı'dır.
Ne olduğunu tam olarak anlamadım ancak ekranı döndürürken bulanıklaşması efekti Motion Blur yani Hareket Bulanıklılığı'dır.
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.597 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 21 Şubat 2021 #4 Nemai dedi: Ne olduğunu tam olarak anlamadım ancak ekranı döndürürken bulanıklaşması efekti Motion Blur yani Hareket Bulanıklılığı'dır. Genişletmek için tıkla... Açtığım zaman devre dışı kalıyor. Çözemedim.
Nemai dedi: Ne olduğunu tam olarak anlamadım ancak ekranı döndürürken bulanıklaşması efekti Motion Blur yani Hareket Bulanıklılığı'dır. Genişletmek için tıkla... Açtığım zaman devre dışı kalıyor. Çözemedim.