qwerty9 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #1 RAM 16 GB Ram Ekran kartı Gigabayte Vision 3060 12gb İşlemci Amd ryzen 5 5600 Oyun indirime girmişti hemen satın aldım fakat başlatmaya ilk önce ace-base kapatın dedi. Çık gir yaptım düzeldi ondan sonra ise yanıt vermiyor hatası veriyor. İlk defa yüklüyorum dosyaları da doğruladım fakat sorunu anlayamadım.
Oyun indirime girmişti hemen satın aldım fakat başlatmaya ilk önce ace-base kapatın dedi. Çık gir yaptım düzeldi ondan sonra ise yanıt vermiyor hatası veriyor. İlk defa yüklüyorum dosyaları da doğruladım fakat sorunu anlayamadım.
Çözüm marshall matherss 7 Şubat 2025 Hocam oyun HDD’de mi? Eğer HDD’de ise oyunu SSD’ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD’ye taşıyınca çözülüyor.
Hocam oyun HDD’de mi? Eğer HDD’de ise oyunu SSD’ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD’ye taşıyınca çözülüyor.
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2025 #2 Hocam oyun HDD’de mi? Eğer HDD’de ise oyunu SSD’ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD’ye taşıyınca çözülüyor. Artı 0 Eksi Çözüm
Hocam oyun HDD’de mi? Eğer HDD’de ise oyunu SSD’ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD’ye taşıyınca çözülüyor.
KS KS qwerty9 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #3 marshall matherss dedi: Hocam oyun HDD'de mi? Eğer HDD'de ise oyunu SSD'ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD'ye taşıyınca çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur HDD'ye kurdum SSD kurma imkanım yok(depolama) maalesef ki teşekkürler Artı 0 Eksi
marshall matherss dedi: Hocam oyun HDD'de mi? Eğer HDD'de ise oyunu SSD'ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD'ye taşıyınca çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Doğrudur HDD'ye kurdum SSD kurma imkanım yok(depolama) maalesef ki teşekkürler
marshall matherss Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.925 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Şubat 2025 #4 qwerty9 dedi: Doğrudur HDD'ye kurdum SSD kurma imkanım yok(depolama) maalesef ki teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam ben alan açıp taşımıştım çözülüyor o şekilde problem. Artı 0 Eksi
qwerty9 dedi: Doğrudur HDD'ye kurdum SSD kurma imkanım yok(depolama) maalesef ki teşekkürler Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hocam ben alan açıp taşımıştım çözülüyor o şekilde problem.
KS KS qwerty9 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #5 marshall matherss dedi: Dediğim gibi hocam ben alan açıp taşımıştım çözülüyor o şekilde problem. Genişletmek için tıkla... SSD Boşaltabilirsem Deneyeceğim Geri dönüş sağlarım teşekkürler Artı 0 Eksi
marshall matherss dedi: Dediğim gibi hocam ben alan açıp taşımıştım çözülüyor o şekilde problem. Genişletmek için tıkla... SSD Boşaltabilirsem Deneyeceğim Geri dönüş sağlarım teşekkürler
Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Şubat 2025 #6 qwerty9 dedi: Doğrudur HDD'ye kurdum SSD kurma imkanım yok(depolama) maalesef ki teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam HDD'de inanılmaz sorunlu çalışıyor. Yükleme süreleri yarım saati buluyordu bende. SSD'deki bazı şeyleri atabilirseniz HDD'ye atıp oyunu taşımayı denemeniz gerekiyor. Artı 0 Eksi
qwerty9 dedi: Doğrudur HDD'ye kurdum SSD kurma imkanım yok(depolama) maalesef ki teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam HDD'de inanılmaz sorunlu çalışıyor. Yükleme süreleri yarım saati buluyordu bende. SSD'deki bazı şeyleri atabilirseniz HDD'ye atıp oyunu taşımayı denemeniz gerekiyor.
KS KS qwerty9 Hectopat Katılım 20 Mayıs 2022 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Şubat 2025 #7 marshall matherss dedi: Hocam oyun HDD'de mi? Eğer HDD'de ise oyunu SSD'ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD'ye taşıyınca çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Evet Çalıştı çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
marshall matherss dedi: Hocam oyun HDD'de mi? Eğer HDD'de ise oyunu SSD'ye taşıyarak çözebilirsiniz hocam. Bende de aynı şekilde olmuştu, SSD'ye taşıyınca çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Evet Çalıştı çok teşekkür ederim.