Tumerefe Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2016 #1 Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Rust'da oyuna giriş yapacakken server yok. Bazı arkadaşlar ıp ile giriş yap dedi bende öyle denedim fakat ''Connection attemp failed'' hatasını alıyorum. Çözümü için ne yapabilirim arkadaşlar ?
Herkese merhaba arkadaşlar. Ben Rust'da oyuna giriş yapacakken server yok. Bazı arkadaşlar ıp ile giriş yap dedi bende öyle denedim fakat ''Connection attemp failed'' hatasını alıyorum. Çözümü için ne yapabilirim arkadaşlar ?
Pir-iReiS Hectopat Katılım 3 Aralık 2016 Mesajlar 170 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Aralık 2016 #2 Bu sorun internette mevcut hangi RUST sürümünü kullanıyorsunuz acaba ?
Tumerefe Hectopat Katılım 20 Şubat 2016 Mesajlar 191 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2016 #3 Pir-iReiS dedi: Bu sorun internette mevcut hangi RUST sürümünü kullanıyorsunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Steam'in yayımladığı en son sürümü kullanmaktayım.
Pir-iReiS dedi: Bu sorun internette mevcut hangi RUST sürümünü kullanıyorsunuz acaba ? Genişletmek için tıkla... Steam'in yayımladığı en son sürümü kullanmaktayım.