Modemim P 660 W Tx series. İsletim sistemim windows 7 home premium 64 bit ve baglanti hizim normalde gayet iyidir. 1 gun once ttnet 3 mbye indirdi ama ondan once oluyor. Bilgisayarimin ozellikleride bunlar:
Denedigim yontemlerde sunlar:
Port acmayi denedim.
Steamdan calistirma seceneklerini yapmayi denedim.
Dns degistirmeyi denedim.
İp degistirmeyi denedim.
İndirme yerini degistirmeyi denedim.
Bu arada ilgilendigin icin cok tesekkur ederim. Umarim hallolur.
Bir de oyuncu bulmada da sorun yasiyorum. Eskiden warframe oynuyordum. Oyuncu bulamadigi icin biraktim.
Başlıktada belirttigim gibi rust ve dota 2 gibi oyunlarda sunucu bulmakta problem yaşıyorum. TTNET'i aradım fakat steamla alakalı oldugunu söylediler. Fakat apb reloaded gibi steama bağlantılı olmayan bir oyundada aynı sorunu alıyorum. Mesela rustta 10000 server falan var, şu an bende 100 tane falan anca geliyor. Bazen hiç gelmiyor ve bazen bağlanamıyor. Gelenlere ve gelenlerde full rus, ara sıra eu sunucusu geliyor. Çzelliklerim şunlar:
Modemim P 660 W Tx series. İsletim sistemim windows 7 home premium 64 bit ve baglanti hizim normalde gayet iyidir. 1 gun once ttnet 3 mbye indirdi ama ondan once oluyor.
Şimdiden teşekkürler bu problem yüzünden denemek istedigim dota 2 yi bir türlü oyniamıyorum ve dayz rust tf 2 warframe gibi oyunlarda sunucu problemleri. Bu arada diğerlerinde çıkartmıyor mu diecekseniz sadece bu oyunlar var. Dayz, rust, tf 2, assasin creed 3'te de aynı problem var, multiplayere giremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Tekrardan teşekkür ederim.