Rust, Dota 2, APB Reloaded ve DayZ gibi oyunlarda server problemi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

baris66555

Hectopat
Daha fazla  
Rust, dota 2, APB reloaded ve DayZ gibi oyunlarda server problmi yasiyorum.

• Mesela Rust'ta bi videoda bi adam 10.000 server buluyor ben 132 falan. Onlar da full rus serveri falan. Ara sira eu oluyor.
  • Dota 2'de sunucu baglantisi kesildi hatasi aliyorum.
  • Apb'de punkbuster hatasi aliyorum.
  • DayZ'de ise serverler cok gec yukleniyor ve serverler az geliyor. Mesela bi videoda adamin serverleri tak die hepsi diziliyor bende 2 saat beklyiorm anca geliyor falan.

Port acmaya calistim ise yaramadi. TTNET'i aradim steamla ilgili problemdir dediler ama apb reloaded gibi oyunlardada boyle yapiyor. Arkadasla dogru duzgun oyniamadik.

Şimdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Modemim P 660 W Tx series. İsletim sistemim windows 7 home premium 64 bit ve baglanti hizim normalde gayet iyidir. 1 gun once ttnet 3 mbye indirdi ama ondan once oluyor. Bilgisayarimin ozellikleride bunlar:

Denedigim yontemlerde sunlar:
Port acmayi denedim.
Steamdan calistirma seceneklerini yapmayi denedim.
Dns degistirmeyi denedim.
İp degistirmeyi denedim.
İndirme yerini degistirmeyi denedim.

Bu arada ilgilendigin icin cok tesekkur ederim. Umarim hallolur.

Bir de oyuncu bulmada da sorun yasiyorum. Eskiden warframe oynuyordum. Oyuncu bulamadigi icin biraktim.

Başlıktada belirttigim gibi rust ve dota 2 gibi oyunlarda sunucu bulmakta problem yaşıyorum. TTNET'i aradım fakat steamla alakalı oldugunu söylediler. Fakat apb reloaded gibi steama bağlantılı olmayan bir oyundada aynı sorunu alıyorum. Mesela rustta 10000 server falan var, şu an bende 100 tane falan anca geliyor. Bazen hiç gelmiyor ve bazen bağlanamıyor. Gelenlere ve gelenlerde full rus, ara sıra eu sunucusu geliyor. Çzelliklerim şunlar:

Modemim P 660 W Tx series. İsletim sistemim windows 7 home premium 64 bit ve baglanti hizim normalde gayet iyidir. 1 gun once ttnet 3 mbye indirdi ama ondan once oluyor.

Şimdiden teşekkürler bu problem yüzünden denemek istedigim dota 2 yi bir türlü oyniamıyorum ve dayz rust tf 2 warframe gibi oyunlarda sunucu problemleri. Bu arada diğerlerinde çıkartmıyor mu diecekseniz sadece bu oyunlar var. Dayz, rust, tf 2, assasin creed 3'te de aynı problem var, multiplayere giremiyorum. Yardım ederseniz sevinirim. Tekrardan teşekkür ederim.

Çok tabi modemle alakası olabilir. TTNET yakın zamanda altyapıları güncelledi. Bu yüzden eski modemler yeni DSLAM'ler ile uyum sorunu yaşayabiliyor, ADSL2+ destekli olmadıklarından. O yüzden modem çok eski ise değiştirilmesi gerekebilir. 3 MBit yoksa yeterli bence online oyun için.

Bende 8 mbit var oyunlarda arıza çıkarmıyor ama ttnetin internetinden torrentde verim beklemeyin. Max. 800 kbit.

Simdi modemimimi degistirmem lazım, anlayamadım.

Torrent varken zaten oyun oynuyorsanız siz ülkeyi terk edin En ufak bir upload interneti felç ediyor.

Yoo upload yapmıyorum, neyse muhabbet yapmayalım konu elden gidiyor Zaten torrentte hatta bırak torrenti türkiyede 800 kbit uploadı olan biri varsa söyleyin intihar edicem

Simdi modemimimi degistirmem lazım, anlayamadım.
Yeni altyapıyla uyumlu bi modem al bence -_-

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…