Taş duvarı metal balta değil çekiç ile kırabilirsiniz eğer tahta ise metal balta iş görür. Benim bildiğim öncelikle building plan ile hammer craft et sonra hammerı eline alıp duvara sağ tıkla orada kırma seçeneği olacak.
Duvarların iç yüzü zayıf olur. İç kısımdan zarar verirseniz daha kolay yıkılır. Sunucu destekliyorsa da “/remove” komutu ile yıkabilirsiniz. Duvarın malzemesinden envanterinizde olması gerekir. Yıkarken de bir miktar malzeme harcar.
Yapılan duvarı çekiçle belli bir zaman geçmeden kırabiliyorsunuz. Eğer bu zaman geçmiş ve çekiçle kırılmıyorsa duvarın iç yüzünden vura vura kırmak zorundasınız.
Taş duvarı metal balta değil çekiç ile kırabilirsiniz eğer tahta ise metal balta iş görür. Benim bildiğim öncelikle building plan ile hammer craft et sonra hammerı eline alıp duvara sağ tıkla orada kırma seçeneği olacak.
Arkadaşlar ben bu durum için bir taktik geliştirdim evin dolabında malzeme bırakmayın ev çürümeye başlasın bu süreçte yıkmak istemediğiniz duvarları çekiçle tamir edin yıkmak istediğiniz duvarın canı yavaş yavaş azalacak bir süre sonra yıkılacak biraz zaman alıyor ama kendi duvarınıza roket atmaktan iyi bir çözüm bence : )