varexta Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 220 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #1 Selamlar, Aranızda Rust oynayanlar varsa koyduğum bir duvarı nasıl geri yıkacağımı söyleyebilir mi? Çekiçle yapıldığını biliyorum ama nedense yıkma seçeneği çıkmıyor.
Selamlar, Aranızda Rust oynayanlar varsa koyduğum bir duvarı nasıl geri yıkacağımı söyleyebilir mi? Çekiçle yapıldığını biliyorum ama nedense yıkma seçeneği çıkmıyor.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 14 Mayıs 2020 #2 Alet dolabı koymadığınız için olmuyor. Artı 0 Eksi
AlperenŞık Megapat Katılım 4 Eylül 2016 Mesajlar 477 Çözümler 15 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Mayıs 2020 #3 Belli bir zaman sonra yıkma gerçekleşmez. Belli zaman içerinde yıkılmasını istiyorsan da ilaha alet dolabı olucak inşa alanının içinde . Artı 0 Eksi
Belli bir zaman sonra yıkma gerçekleşmez. Belli zaman içerinde yıkılmasını istiyorsan da ilaha alet dolabı olucak inşa alanının içinde .
KS KS varexta Centipat Katılım 13 Ocak 2020 Mesajlar 220 Makaleler 1 Çözümler 2 14 Mayıs 2020 #4 Tamamdır oldu teşekkürler. Artı 0 Eksi
Efebakir Femtopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Şubat 2021 #5 Arkadaşlar ben alet dolabını koydum ama genede olmuyor. Acaba evi yaptıktan sonra koyduğum için mi oldu yoksa 5 dk gibi bir süre mi beklemem lazım? Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ben alet dolabını koydum ama genede olmuyor. Acaba evi yaptıktan sonra koyduğum için mi oldu yoksa 5 dk gibi bir süre mi beklemem lazım?
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 19 Şubat 2021 #6 Efebakir dedi: Arkadaşlar ben alet dolabını koydum ama genede olmuyor. Acaba evi yaptıktan sonra koyduğum için mi oldu yoksa 5 dk gibi bir süre mi beklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yapı yaptığında alet dolabı olup olmaksızın belli bir süre başlıyo o süre içinde kırman gerekiyor. Artı 0 Eksi
Efebakir dedi: Arkadaşlar ben alet dolabını koydum ama genede olmuyor. Acaba evi yaptıktan sonra koyduğum için mi oldu yoksa 5 dk gibi bir süre mi beklemem lazım? Genişletmek için tıkla... Herhangi bir yapı yaptığında alet dolabı olup olmaksızın belli bir süre başlıyo o süre içinde kırman gerekiyor.