S Spidırman Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Rust VAC ban yedim farklı bir hileden dolayı sizce tekrar alsam ban yer miyim?
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.860 Çözümler 94 1 Haziran 2024 #2 Sisteminde hile tespit edilmez ise yemezsin. Artı 0 Eksi
Efe_Arslan81 Kilopat Katılım 23 Mayıs 2019 Mesajlar 478 Çözümler 3 1 Haziran 2024 #3 Spidırman dedi: Rust VAC ban yedim farklı bir hileden dolayı sizce tekrar alsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... VAC bana tolerans yok. Tekrar satın almaya gelirsek, VAC yine tespit ederse yine ban yersiniz. Artı 0 Eksi
Spidırman dedi: Rust VAC ban yedim farklı bir hileden dolayı sizce tekrar alsam ban yer miyim? Genişletmek için tıkla... VAC bana tolerans yok. Tekrar satın almaya gelirsek, VAC yine tespit ederse yine ban yersiniz.
KS KS S Spidırman Centipat Katılım 18 Mayıs 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #4 Efe_Arslan81 dedi: VAC bana tolerans yok. Tekrar satın almaya gelirsek, VAC yine tespit ederse yine ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 1kere alsa alsan bir şey olmaz 2 side VAC yersen HWID'ı ban yersin diye bir muhatbet var sence gercek mi? Artı 0 Eksi
Efe_Arslan81 dedi: VAC bana tolerans yok. Tekrar satın almaya gelirsek, VAC yine tespit ederse yine ban yersiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam 1kere alsa alsan bir şey olmaz 2 side VAC yersen HWID'ı ban yersin diye bir muhatbet var sence gercek mi?