B batuhanveata Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #1 Merbaha arkadaşlar sorum gerçekten basit resimde görmüş olduğunuz hatayı alıyorum ve hiç bir şekilde oyuna giremiyorum. Rust, CS:GO dahil ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2016
Merbaha arkadaşlar sorum gerçekten basit resimde görmüş olduğunuz hatayı alıyorum ve hiç bir şekilde oyuna giremiyorum. Rust, CS:GO dahil ne yapmam gerektiğini öğrenmek istiyorum. Yardımlarınız için teşekkürler.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 26 Temmuz 2016 #2 Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Bir de işletim sistemin nedir ?
B batuhanveata Hectopat Katılım 18 Haziran 2014 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2016 #3 Recep Baltaş dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Bir de işletim sistemin nedir ? Genişletmek için tıkla... Fx 6300 işlemci ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Yardım edebilicek yokmu ?
Recep Baltaş dedi: Yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi? Bir de işletim sistemin nedir ? Genişletmek için tıkla... Fx 6300 işlemci ve yönetici olarak çalıştırmayı denedim. Yardım edebilicek yokmu ?