sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır?
Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır?
Çözüm sprXogzz 13 Kasım 2023 Grandfather dedi: Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam
Grandfather dedi: Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 13 Kasım 2023 #2 sprXogzz dedi: Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2013292 Genişletmek için tıkla... Easy Anti Cheat'i kurdunuz mu hocam? Artı 0 Eksi
sprXogzz dedi: Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2013292 Genişletmek için tıkla... Easy Anti Cheat'i kurdunuz mu hocam?
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #3 sprXogzz dedi: Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2013292 Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden Easy Anti-Cheat indirebilirsiniz. Artı 0 Eksi
sprXogzz dedi: Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır? Eki Görüntüle 2013292 Genişletmek için tıkla... İnternet üzerinden Easy Anti-Cheat indirebilirsiniz.
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #4 Grandfather dedi: Easy Anti Cheat'i kurdunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Baştan Olanı kaldırdım sonra kendi sitesinden indirdim. Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Easy Anti Cheat'i kurdunuz mu hocam? Genişletmek için tıkla... Baştan Olanı kaldırdım sonra kendi sitesinden indirdim.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 13 Kasım 2023 #5 balkann dedi: İnternet üzerinden Easy Anti-Cheat indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapmış hocam? sprXogzz dedi: Baştan Olanı kaldırdım sonra kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Onarma gibi bir ayarı olduğunu hatırlıyorum. Varsa onu yapar mısınız? Artı 0 Eksi
balkann dedi: İnternet üzerinden Easy Anti-Cheat indirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle yapmış hocam? sprXogzz dedi: Baştan Olanı kaldırdım sonra kendi sitesinden indirdim. Genişletmek için tıkla... Onarma gibi bir ayarı olduğunu hatırlıyorum. Varsa onu yapar mısınız?
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #6 Grandfather dedi: Zaten öyle yapmış hocam? Onarma gibi bir ayarı olduğunu hatırlıyorum. Varsa onu yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... En Baş konu açmadan önce şu adımları izledim: 1-Dosyaların bütünlüğünü doğruladım 2- Eacı onar yaptım 3- Eachı Kaldırdım Ve İndirdim Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Zaten öyle yapmış hocam? Onarma gibi bir ayarı olduğunu hatırlıyorum. Varsa onu yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... En Baş konu açmadan önce şu adımları izledim: 1-Dosyaların bütünlüğünü doğruladım 2- Eacı onar yaptım 3- Eachı Kaldırdım Ve İndirdim
balkann Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 3.326 Makaleler 1 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #7 Grandfather dedi: Zaten öyle yapmış hocam? Onarma gibi bir ayarı olduğunu hatırlıyorum. Varsa onu yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Benim mesajimdan sonra belirtti Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Zaten öyle yapmış hocam? Onarma gibi bir ayarı olduğunu hatırlıyorum. Varsa onu yapar mısınız? Genişletmek için tıkla... Benim mesajimdan sonra belirtti
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 13 Kasım 2023 #8 balkann dedi: Benim mesajimdan sonra belirtti Genişletmek için tıkla... Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. sprXogzz dedi: En Baş konu açmadan önce şu adımları izledim: 1-Dosyaların bütünlüğünü doğruladım 2- Eacı onar yaptım 3- Eachı Kaldırdım Ve İndirdim Genişletmek için tıkla... Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Artı 0 Eksi
balkann dedi: Benim mesajimdan sonra belirtti Genişletmek için tıkla... Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. sprXogzz dedi: En Baş konu açmadan önce şu adımları izledim: 1-Dosyaların bütünlüğünü doğruladım 2- Eacı onar yaptım 3- Eachı Kaldırdım Ve İndirdim Genişletmek için tıkla... Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz?
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #9 Grandfather dedi: Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam Artı 0 Eksi Çözüm
Grandfather dedi: Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 13 Kasım 2023 #10 sprXogzz dedi: Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam Genişletmek için tıkla... Formatlamanın pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama bir deneyin. @sprXogzz naptınız hocam? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2023 Artı 0 Eksi
sprXogzz dedi: Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam Genişletmek için tıkla... Formatlamanın pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama bir deneyin. @sprXogzz naptınız hocam?