sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #1 Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır?
Oyun orijinal. Steam sürümü olmakla beraber dosyaları doğrula yaptım fakat hala daha bu hatayı veriyor. Çözümü var mıdır?
Çözüm sprXogzz 13 Kasım 2023 Grandfather dedi: Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam
Grandfather dedi: Yok onu biliyorum. En sonraki soru işaretini istemeden koymuşum. Kusura bakma. Yeni indirdiğinizi tekrardan onarmayı dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Denedim. Ve Sonuç aynı bilgisayarı formatlayacağım sanırsam
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2023 #11 Grandfather dedi: Formatlamanın pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama bir deneyin. @sprXogzz naptınız hocam? Genişletmek için tıkla... formatladım biraz zor da olsa şuan gerekli uygulamaları yüklüyorum discord,steam,epic games torrent vb. Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Formatlamanın pek işe yarayacağını düşünmüyorum. Ama bir deneyin. @sprXogzz naptınız hocam? Genişletmek için tıkla... formatladım biraz zor da olsa şuan gerekli uygulamaları yüklüyorum discord,steam,epic games torrent vb.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 13 Kasım 2023 #12 sprXogzz dedi: formatladım biraz zor da olsa şuan gerekli uygulamaları yüklüyorum discord,steam,epic games torrent vb. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İndirince haber verin. Bu arada formatlama işlemi şimdi mantıklı geldi. Artı 0 Eksi
sprXogzz dedi: formatladım biraz zor da olsa şuan gerekli uygulamaları yüklüyorum discord,steam,epic games torrent vb. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam. İndirince haber verin. Bu arada formatlama işlemi şimdi mantıklı geldi.
KS KS sprXogzz Hectopat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 420 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #13 Grandfather dedi: Tamamdır hocam. İndirince haber verin. Bu arada formatlama işlemi şimdi mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Ve sorun çözülmüş oldu formatlayınca. Artı 0 Eksi
Grandfather dedi: Tamamdır hocam. İndirince haber verin. Bu arada formatlama işlemi şimdi mantıklı geldi. Genişletmek için tıkla... Ve sorun çözülmüş oldu formatlayınca.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 14 Kasım 2023 #14 sprXogzz dedi: Ve sorun çözülmüş oldu formatlayınca. Genişletmek için tıkla... Siz kendi formatlama fikri olan mesajınızı çözüldü olarak işaretleyin. İyi oyunlar... Artı 0 Eksi
sprXogzz dedi: Ve sorun çözülmüş oldu formatlayınca. Genişletmek için tıkla... Siz kendi formatlama fikri olan mesajınızı çözüldü olarak işaretleyin. İyi oyunlar...