Yeterli olur daha dayanıklı olmalarını isterseniz tel duvar da atabilirsiniz. Python tabancasını koyabilirsiniz taretlere de.Taretı nereye atmalıyım evın dıbıne zemın atıp ustune koymam yeterlı mı yoksa yanlarına duvar atmalı mıyım?
Atabilirler engelleyemezsin.Merhaba, Rust oynarken evimin duvarlarına zemin atıp tirmanabiliyorlar benim alanıma benim dolabımın olduğu yere nasıl zemin atabiliyorlar? Nasıl engellerim? Bunu çözemedim. Eğer anlamadiysaniz daha detaylı anlatabilirim.
Neden yapabiliyorlar ki onu ilk defa attilar ilk kez denk geldim benim yapı alanım değil mi ama benim dolabım var? İnşa yapamazlar diye biliyordumAtabilirler engelleyemezsin.
Çatı koyabiliyorlar oyun izin veriyor. Zemin koyamazlar da çatı olarak koyabilirler. Taret eklemeniz gerek korunmak için.Neden yapabiliyorlar ki onu ilk defa attilar ilk kez denk geldim benim yapı alanım değil mi ama benim dolabım var? İnşa yapamazlar diye biliyordum
Çatı koyabiliyorlar oyun izin veriyor. Zemin koyamazlar da çatı olarak koyabilirler. Taret eklemeniz gerek korunmak için.
Yeterli olur daha dayanıklı olmalarını isterseniz tel duvar da atabilirsiniz. Python tabancasını koyabilirsiniz taretlere de.Taretı nereye atmalıyım evın dıbıne zemın atıp ustune koymam yeterlı mı yoksa yanlarına duvar atmalı mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.