Çözüldü Rust evine yapı eklenmesi nasıl engellenir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

579182

Decapat
Merhaba, Rust oynarken evimin duvarlarına zemin atıp tirmanabiliyorlar benim alanıma benim dolabımın olduğu yere nasıl zemin atabiliyorlar? Nasıl engellerim? Bunu çözemedim. Eğer anlamadiysaniz daha detaylı anlatabilirim.

Çözüm
Taretı nereye atmalıyım evın dıbıne zemın atıp ustune koymam yeterlı mı yoksa yanlarına duvar atmalı mıyım?
Yeterli olur daha dayanıklı olmalarını isterseniz tel duvar da atabilirsiniz. Python tabancasını koyabilirsiniz taretlere de.
Merhaba, Rust oynarken evimin duvarlarına zemin atıp tirmanabiliyorlar benim alanıma benim dolabımın olduğu yere nasıl zemin atabiliyorlar? Nasıl engellerim? Bunu çözemedim. Eğer anlamadiysaniz daha detaylı anlatabilirim.
Atabilirler engelleyemezsin.

Neden yapabiliyorlar ki onu ilk defa attilar ilk kez denk geldim benim yapı alanım değil mi ama benim dolabım var? İnşa yapamazlar diye biliyordum
Çatı koyabiliyorlar oyun izin veriyor. Zemin koyamazlar da çatı olarak koyabilirler. Taret eklemeniz gerek korunmak için.

Taretı nereye atmalıyım evın dıbıne zemın atıp ustune koymam yeterlı mı yoksa yanlarına duvar atmalı mıyım?
Yeterli olur daha dayanıklı olmalarını isterseniz tel duvar da atabilirsiniz. Python tabancasını koyabilirsiniz taretlere de.

Çözüm

Technopat Haberler

Geri
Yukarı