Rust fazla RAM kullanımı

Zeyin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar,
Sizlere birkaç sorum var öncelikle söyleyeyim bilgisayarım Rust'ın sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve yine de oynamaya çalışıyorum :(
geleyim sorularıma bilgisayarımın 8 GB RAM'i var ve ben Rust oynarken yaklaşık '7950' MB falan kullanıyor arkadaşımın 6 GB kullanıyordu bunu azaltmanın bir yolu var mı?
SSD almayı düşünüyorum fakat anakartım SATA 2 destekliyor ona rağmen almayı düşünüyorum fakat molex kablosu bilgisayarımda yok yani hepsini kullandım (ıvır zıvır fan falan) SSD hangi kablolarla çalışıyor bir bilginiz varsa önerir misiniz? Bir de 120 GB güzel bir SSD arıyorum param çok yok hangi SSD önerirsiniz?

Sorularım bunlardı, sizden cevap beklemedeyim.

Sistemim,
  • Anakart: ASUS M5A78L-M LX3.
  • ekran kartı: MSI AMD RX 460 2 GB.
  • RAM: G.Skill Ripjaws F3-12800CK9D 8 GB DDR3 1600HZ 4X2.
  • İşlemci: AMD FX(tm)-6100 six-Core processor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Geçmiş olsun, onlar eskide kaldı. Bende de maddi sıkıntı var. Zamanla düzelir. SATA III desteğin olmadığı için, herhangi bir SATA SSD alabilirsin. Varsa TRIM ve S.M.A.R.T desteği olan tercih et.
1.jpg
2.jpg
Geçmiş olsun, onlar eskide kaldı. Bende de maddi sıkıntı var. Zamanla düzelir. SATA III desteğin olmadığı için, herhangi bir SATA SSD alabilirsin. Varsa TRIM ve S.M.A.R.T desteği olan tercih et.
1.jpg
2.jpg

Son düzenleme:
Çözüm
Selamlar,
Sizlere birkaç sorum var öncelikle söyleyeyim bilgisayarım Rust'ın sistem gereksinimlerini karşılamıyor ve yine de oynamaya çalışıyorum :(
geleyim sorularıma bilgisayarımın 8 GB RAM'i var ve ben Rust oynarken yaklaşık '7950' MB falan kullanıyor arkadaşımın 6 GB kullanıyordu bunu azaltmanın bir yolu var mı?
SSD almayı düşünüyorum fakat anakartım SATA 2 destekliyor ona rağmen almayı düşünüyorum fakat molex kablosu bilgisayarımda yok yani hepsini kullandım (ıvır zıvır fan falan) SSD hangi kablolarla çalışıyor bir bilginiz varsa önerir misiniz? Bir de 120 GB güzel bir SSD arıyorum param çok yok hangi SSD önerirsiniz?

Sorularım bunlardı, sizden cevap beklemedeyim.

Sistemim,
  • Anakart: ASUS M5A78L-M LX3.
  • ekran kartı: MSI AMD RX 460 2 GB.
  • RAM: G.Skill Ripjaws F3-12800CK9D 8 GB DDR3 1600HZ 4X2.
  • İşlemci: AMD FX(tm)-6100 six-Core processor.
SSD Sata kablosuyla çalışır molexe falan ihtiyacın yok. Crucial BX500 veya Kingston A400 alabilirsin.

Peki bir şey diyeceğim, benim PSU 500W ve 2 Tane ön panel 12Vx2 bi tanede egzoz fanım var, lakin eğer ssd takarsam darboğaz gibi sorun yaşar mıyım?

16GB RAM'ı olan bir PC de 15GB RAM kullanıldığı zaman mavi ekran verir. PC'nin sağlıklı çalışabilmesi için en az 3-4GB boş RAM hafızası kalmalı.
Herhangi bir sıkıntı olmadı. Oyunu oynadıkça yavaş yavaş RAM kullanımı azalıyor ve 12 GB RAM kullanımına kadar düşüyordu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı