Rust FPS düşüş sorunları

Mustafa Yurtalan

Hectopat
Yer
İstanbul Maltepe
Daha fazla  
Oyunda yaklaşık 2 saat civarı normal FPS değerlerinde oynarken bir anda FPS düşüyor. Ardından oyunu kapat aç yapınca düzeliyor.
Sonuçta ben resmi serverlarda oynuyorum ve 200 kişi sıra beklemekten bıktım, neden böyle oluyor. Isınmadan mı kaynaklı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
ısınma testimi fps testimi
Msi afterburner'de işlemci kullanımı ,sıcaklığı ,hızı ekran kartı ,kullanımı ,sıcaklığı ,hızı,, bellek hızı gibi değerler var bunları oyunda fps düşükken ve fps yüksekken çekin ve buraya atın.

MSI Afterburner programını kur. Programda CPU sıcaklığı, GPU sıcaklığı gibi değerleri aç. Program açık iken oyuna gir. Sol üst tarafta tüm değerleri görebilirsin oyuna girdikten sonra. Bir normal şekilde fotoğraf çek. Birde FPS düştüğü zaman fotoğrafını çek ve bizimle paylaş. Sorunu anlamaya çalışalım.

Msi afterburner'de işlemci kullanımı ,sıcaklığı ,hızı ekran kartı ,kullanımı ,sıcaklığı ,hızı,, bellek hızı gibi değerler var bunları oyunda fps düşükken ve fps yüksekken çekin ve buraya atın.
işlemci darboğaz yapıyor zaten bu yüzden ısınıyor ısınmadan kaynaklı düşğnüyorum şu anda zoom dayım akşama doğru çekip atarım. Ama bence işlemci fanından kaynaklı olduğu düşünüyorum.
Isınma FPS CPU GPU kullanımı genel bir test.
Ekran kartı 80 civarlarındaydı, işlemciyi hatırlamıyorum yapıcam testini.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı