Rust GT 710M Harici Ekran Kartını Devreye Sokma

izzet doğan

Hectopat
Daha fazla  
Elimde Asus X552CL marka bi leptop var.
işlemci : İntel(R) Core(TM) i5-3337U CPU @ 1.80 Ghz
Ram: 6 gb
Sistem türü : 64 bit
Ekran kartları : Nvidia Geaforce Gt 710m
İntel Hd Graphics 4000

Rust diye bir oyuna giriyorum. Oyunu intel Hd Graphics 4000'le açıyor. Nvidia geaforce gt 710m ile açması için ne yapmalıyım? Lütfen yardımcı olun. Saatlerdir bu sorunu arıyorum.

Aynı sorunu bende yaşıyorum, rust'a mail çektim sorunu nvidia ya attılar. Nvidia ile konustum bir çözüm sunamadılar. Yardım lütfen. Bu arada benim ekran kartı modelim GT 630M.

oyunun kurulu olduğu klosör içinde output_log.txt dosyası var orada birçok işlemin kayıdı tutuluyor, bunların içinde hangi ekran kartı ile başlatıldığıda mevcuttur. Rust topu nvidia ya atıyor, nvidia rusta.

Ek olarak belirtmek istiyorum, lütfen denetim masasından yüksek performansa alın gibi sıradan seçenekler sunmayın birçok şey denedim. Emin olun bir haftadan beri birçok şey. Yabancı forumlarda okuduğum birkaç yorumlarda biosdan default ekran kartını onboard değilde pci deki nvidia'yı seçin bu şekilde çözülecektir demişler. Bios sürümüm eksi olduğu için VGA ayarları göremedim.

@THE_MILLER

Bu arada benim işletim sistemim 8.1

Seni, yardımını bekliyorum. @THE_MILLER

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…