Rust Hala oynanır mı?

Wanhedaa

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu
AMD Ryzen 5 7500F İşlemci
Msi B650M Anakart
4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı
32 GB Ram
2Tb m.2 SSD
Windows 11 Pro işletim sistemi
Öyle deli gibi kasılmayacaksanız 4-5 saat oynayıp çıkarım, belki diyenler için pek uygun olmaz değil mi?

Eğlencesine oynayabilirsin ama sabah geri girdiğinizde evin olmadığını görünce ne kadar eğlenirsiniz orası sizin bileceğiniz iş.

Kısa süre oynayacaksanız DayZ öneririm ister ıssız yerlere ev yaparsınız ister göçebe olarak oynarsınız.

Öyle deli gibi kasılmayacaksanız 4-5 saat oynayıp çıkarım, belki diyenler için pek uygun olmaz değil mi?

Hocam Mobile Rust denilebilecek last island of Survival: Unknow 15 days diye bir oyun var 1.3-1.5 bin saat kadar bu oyunu oynadım ve oyunda resmi sunucularda gerçekten bir şeyler yapıp evinizi az oyun oynayarak ayakta tutabiliyordunuz fakat bu hafta içerisinde 14 saat kadar Rust oynadım ilk defa ve kesinlikle oynanmayacak bir oyun. Kendi yaşamlarını bir oyuna adayan insanlar içinde eğlencesine veya takılmak için oynanacak bir oyun değil saatlerce yaptığınız loot bir anda kaybolabiliyor. Ev yapılıp raidlenmei apayrı bir olay zaten. Özet olarak, Rust = asla kazanamayacağınız bir kumar ve bu kumarda para yeri ondan daha değerli paranında satın alamadığı zaman kullanıyorsunuz ve bu kumarda kazanmak yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…