Rust hızlı başlangıç nasıl yapılır?

443652

Hectopat
Hızlı bir şekilde basit silahı nasıl yapabilirim? Hep çapulcular beni öldürüyor en basit silah bile işimi görür.

Hurda topla haydut kapına git M92 al mermisi envanterine dropla mermisini öğren sonra el bombası al erit mermi craftla aim iyise kolay kolay ölmezsiniz.

Hurdayı nereden bulabilirim?

Elinizdeki taşla yola gidip varil bulun ve kırın içerisinden scrap Türkçe oynuyorsanız hurda yazar bunları toplayıp haydut campına gidin.

Haydut campında bu makineyi bulacaksın topladığın her şeyi bu makineye koy erit hurda elde edersin.

Baraka gibi bir yerin içerisinde bunu bulup mermiyi öğrenmen lazım.

Sonra bundan bir sürü alıp eritmen gerek.

Bunlardan birini bulmanız ve mermi üretmeniz lazım sonra zaten reloadlayıp silahı kullanırsınız alacağınız silah da bu.

M92 ismi silahın ama silahı kullanamazsan yaylı oku biri bile seni öldürebilir ama kullanırsan kolay kolay ölmezsin tabii T2 ve T3 silahlı biri karşına gelirse senin aimine kalmış artık.

Bir video izledim başlangıç olarak yeşil marketlerden 600 sülfüre pompalı ve mermi aldı böyle bir şey mümkün mü? Video da bu;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O silahları oyuncular satıyor yani adımın girdiği sunucuya özel benim dediğim ise her sunucuda yapılabilir zaten iyi silah yoktur iyi oyuncu vardır waterpipe shotgun ile de istediğiniz insanı öldürebilirsiniz ama arazi şartları vb gibi şeyler de çok önemli açık bir alanda iseniz yaylı oklu biri sizi kesebilir shotgun elinizde iken ama adamla dip dibe iseniz sizin onu öldürme oranınız daha yüksek shotgun ı yalnız kullanmayın yanına yay da alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…