Selamlar 5 ay önce Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yedi ertesi gün hesabımı aldım ve şimdi Rus'ta giremiyorum GeForce NOW'la farklı Steam hesabı ile girsem oynayabilir miyim?
Selamlar 5 ay önce Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yedi ertesi gün hesabımı aldım ve şimdi Rus'ta giremiyorum GeForce NOW'la farklı Steam hesabı ile girsem oynayabilir miyim?
HWID ban yediyseniz başlıktaki gibi muhtemelen oynayamazsınız. Tüm oyunlarda böyledir HWID ban anakarta atılır. GeForce NOW yazdığınızı görmedim hiç denemedim bence bir deneyin başka bilgisayara bağlanıyorsunuz sonuç olarak.
Ben oynamıştım 7-8 ay önce masaüstü PC ban yedim PC formatladım Steam indirmedim PC'me gittim GeForce NOW aldım bir de Rust aldım oradan Rust oynamaya devam ettim geçmiş olsun. Bu arada.
Fasepunch sitesinden neden ban yediğinizi öğrenebilir misiniz?
Ben oynamıştım 7-8 ay önce masaüstü PC ban yedim PC formatladım Steam indirmedim PC'me gittim GeForce NOW aldım bir de Rust aldım oradan Rust oynamaya devam ettim geçmiş olsun. Bu arada.
Fasepunch sitesinden neden ban yediğinizi öğrenebilir misiniz?
Hocam FacePuncha toplam 8 bilet açtım bu konular hakkında sizin dediğiniz şekilde neden ban yediğimi sorduğuımda neden ban yediğini ifşa edemeyiz tarzından bir şeyler demişti başka yapabileceğim herhangi bir şey var mı mesela PC'ye format atıp yeni bir Rust satın alsam?