Rust HWID ban

WasTheBankai

Centipat
Daha fazla  
Selamlar 5 ay önce Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yedi ertesi gün hesabımı aldım ve şimdi Rus'ta giremiyorum GeForce NOW'la farklı Steam hesabı ile girsem oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar 5 ay önce Steam hesabım çalındı ve çalan kişi Rust'tan ban yedi ertesi gün hesabımı aldım ve şimdi Rus'ta giremiyorum GeForce NOW'la farklı Steam hesabı ile girsem oynayabilir miyim?

HWID ban yediyseniz başlıktaki gibi muhtemelen oynayamazsınız. Tüm oyunlarda böyledir HWID ban anakarta atılır. GeForce NOW yazdığınızı görmedim hiç denemedim bence bir deneyin başka bilgisayara bağlanıyorsunuz sonuç olarak.

HWID ban yediyseniz başlıktaki gibi muhtemelen oynayamazsınız. Tüm oyunlarda böyledir HWID ban anakarta atılır.

Hocam bazı forumlarda birileri SSD değişince düzeldiğini söyledi doğruluk payı var mıdır?

Hocam bazı forumlarda birileri SSD değişince düzeldiğini söyledi doğruluk payı var mıdır?

SSD ile alakası oldugunu sanmıyorum anakart donanım olarak geçer. %100'lük bilgim yok araştırın derim.

GeForce NOW'la deneyin başta yazdığınız gibi çözüm olabilir.

SSD ile alakası oldugunu sanmıyorum anakart donanım olarak geçer. %100'lük bilgim yok araştırın derim.

GeForce NOW'la deneyin başta yazdığınız gibi çözüm olabilir.

Teşekkür ederim hocam GeForce NOW alıp yeni bir Steam hesabına Rust alıp ondan deneyeceğim değil mi?

Teşekkür ederim hocam GeForce NOW alıp yeni bir Steam hesabına Rust alıp ondan deneyeceğim değil mi?

Evet öyle deneyebilirsiniz. Gene de bu konuyu araştırın formlarda veya sitelerde.

Ben oynamıştım 7-8 ay önce masaüstü PC ban yedim PC formatladım Steam indirmedim PC'me gittim GeForce NOW aldım bir de Rust aldım oradan Rust oynamaya devam ettim geçmiş olsun. Bu arada.
Fasepunch sitesinden neden ban yediğinizi öğrenebilir misiniz?

Hocam FacePuncha toplam 8 bilet açtım bu konular hakkında sizin dediğiniz şekilde neden ban yediğimi sorduğuımda neden ban yediğini ifşa edemeyiz tarzından bir şeyler demişti başka yapabileceğim herhangi bir şey var mı mesela PC'ye format atıp yeni bir Rust satın alsam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…