SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #11 neqetria dedi: Evet hocam fps artışı olur şuan ne kadar fps alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 30 zor boşken falan drop girincede atıyordu
neqetria dedi: Evet hocam fps artışı olur şuan ne kadar fps alıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... 30 zor boşken falan drop girincede atıyordu
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Ocak 2023 #12 SirDeacon dedi: 30 zor boşken falan drop girincede atıyordu Genişletmek için tıkla... En az 30 oynarsınız diye düşünüyorum hocam.
SirDeacon dedi: 30 zor boşken falan drop girincede atıyordu Genişletmek için tıkla... En az 30 oynarsınız diye düşünüyorum hocam.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #13 BipolarBirey dedi: 128 GB RAM taksak acaba 127'sini harcar mı acaba .Merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... yok ya okadar yemez bence ama rami gerçekten harcıyor ben öbür forumlarada baktım tecnopath ten bazıları 32 gb ramin 15 gb ram yediğini söylüyordu
BipolarBirey dedi: 128 GB RAM taksak acaba 127'sini harcar mı acaba .Merak ettim doğrusu. Genişletmek için tıkla... yok ya okadar yemez bence ama rami gerçekten harcıyor ben öbür forumlarada baktım tecnopath ten bazıları 32 gb ramin 15 gb ram yediğini söylüyordu
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.674 Makaleler 21 Çözümler 97 1 Ocak 2023 #14 32 GB.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #15 neqetria dedi: En az 30 oynarsınız diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... ram yerine başka neyi değiştirirsem fps artar sizce ekran kartı hariç neqetria dedi: En az 30 oynarsınız diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... veya hangi ekran kartını alırsam fps artar
neqetria dedi: En az 30 oynarsınız diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... ram yerine başka neyi değiştirirsem fps artar sizce ekran kartı hariç neqetria dedi: En az 30 oynarsınız diye düşünüyorum hocam. Genişletmek için tıkla... veya hangi ekran kartını alırsam fps artar
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Ocak 2023 #16 SirDeacon dedi: ram yerine başka neyi değiştirirsem fps artar sizce ekran kartı hariç Genişletmek için tıkla... Hocam en önemlisi ekran kartı ama işlemcide etki eder. SirDeacon dedi: ram yerine başka neyi değiştirirsem fps artar sizce ekran kartı hariç veya hangi ekran kartını alırsam fps artar Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar hocam?
SirDeacon dedi: ram yerine başka neyi değiştirirsem fps artar sizce ekran kartı hariç Genişletmek için tıkla... Hocam en önemlisi ekran kartı ama işlemcide etki eder. SirDeacon dedi: ram yerine başka neyi değiştirirsem fps artar sizce ekran kartı hariç veya hangi ekran kartını alırsam fps artar Genişletmek için tıkla... Bütçe ne kadar hocam?
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #17 neqetria dedi: Hocam en önemlisi ekran kartı ama işlemcide etki eder. Bütçe ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... r7 240 2gb 64 biti satarım üstüne max 500 tl ekleyebilirim oda bayramda ve doğum günümde falan abimle
neqetria dedi: Hocam en önemlisi ekran kartı ama işlemcide etki eder. Bütçe ne kadar hocam? Genişletmek için tıkla... r7 240 2gb 64 biti satarım üstüne max 500 tl ekleyebilirim oda bayramda ve doğum günümde falan abimle
neqetria Kilopat Katılım 30 Mart 2022 Mesajlar 6.594 Makaleler 2 Çözümler 35 1 Ocak 2023 #18 SirDeacon dedi: r7 240 2gb 64 biti satarım üstüne max 500 tl ekleyebilirim oda bayramda ve doğum günümde falan abimle Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı satarsanız apu sistem toplarsaniz 5000 gibi bir fiyata.
SirDeacon dedi: r7 240 2gb 64 biti satarım üstüne max 500 tl ekleyebilirim oda bayramda ve doğum günümde falan abimle Genişletmek için tıkla... Hocam bilgisayarı satarsanız apu sistem toplarsaniz 5000 gibi bir fiyata.
SirDeacon Hectopat Katılım 15 Haziran 2021 Mesajlar 832 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #19 yapamam babam izin vermez parça bile anca kendi doğum günü veya bayram harçlıklarıyla alıyoruz neqetria dedi: Hocam bilgisayarı satarsanız apu sistem toplarsaniz 5000 gibi bir fiyata Genişletmek için tıkla...
yapamam babam izin vermez parça bile anca kendi doğum günü veya bayram harçlıklarıyla alıyoruz neqetria dedi: Hocam bilgisayarı satarsanız apu sistem toplarsaniz 5000 gibi bir fiyata Genişletmek için tıkla...