Rust için 8 GB RAM yeter mi?

İşletim sistemi
Windows 10
Zor gibi görünüyor sistem özelliklerine bakılırsa 30 FPS çamur gibi bir görüntü ile belki işlemci falan da çok yetersiz kalacaktır.

16 GB RAM'in bile yetmediği yerler oluyor. Bu sistem sizin istediğiniz performansı vermez Rust'ta.

16 GB RAM da bile bende en düşük ayarlarda açıyordu oyunu. High'a çektiğimde oyundan atıyordu.

Her şeyi geçtim HDD ile bir sunucuya girerken 1 saat yüklenmesini beklersin. Bizzat şahidim acı çeke çeke 1 saat sunucu yüklensin diye beklersin.

Son düzenleyen: Moderatör:
32 GB RAM ile istediğim performansa anca ulaşabiliyorum. Rust oyunu için en azından 16 GB şart. 8 GB oldukça yetersiz maalesef.

Son düzenleme:
Büyük yaz indiriminde Rust alacağım fakat 8 GB RAM var. Oyunu açar mı? Daha da önemlisi 50FPS bile olsa verir mi?
HDD ile o oyun oynanmaz. Cachesi çok az olduğu için zaten tahmini olarak 30mb/s okuma hızı olacak elinde. Hadi diyelim hızlı kısmına kurdun 50 olsun, yine çok çok uzun sürecek.

8GB RAM ise o oyun için yetmez. En en düşük ayarlarda bir de oyun içinde varsa bilmiyorum ama config dosyaları ile falan oynarsan anca olabilir. Sürekli %100 ram kullanımında kalırsın oyun kasar veya çöker.

Modlanmış Windows 10 kurarsan Windows'un kendisi tahmini olarak 1GB kadar ram çekeceği için Rust'a daha fazla RAM kalır ve bi nebze rahatlar.

RX 570'e de overclock yapmayı düşünebilirisn ayrıca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…