bizonbaldırı Centipat Katılım 5 Ağustos 2024 Mesajlar 102 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Haziran 2025 #21 sago kafkef dedi: Mesela dun ortalama bir sunucuya girdim ortalama 30 40 FPS ama drop fazla. SSD alsan idare edebilir evet. Genişletmek için tıkla... Benim RAM 16 GB bir tane slot onu tanımıyormuş 8 GB kullanıyordu düzelttim şimdi 16 GB oldu kaç FPS verir?
sago kafkef dedi: Mesela dun ortalama bir sunucuya girdim ortalama 30 40 FPS ama drop fazla. SSD alsan idare edebilir evet. Genişletmek için tıkla... Benim RAM 16 GB bir tane slot onu tanımıyormuş 8 GB kullanıyordu düzelttim şimdi 16 GB oldu kaç FPS verir?
sago kafkef Decapat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 283 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #22 bizonbaldırı dedi: Benim RAM 16 GB bir tane slot onu tanımıyormuş 8 GB kullanıyordu düzelttim şimdi 16 GB oldu kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Deneyip gorun hocam Rust'ta her sunucuda farkli FPS aliyorsunuz.
bizonbaldırı dedi: Benim RAM 16 GB bir tane slot onu tanımıyormuş 8 GB kullanıyordu düzelttim şimdi 16 GB oldu kaç FPS verir? Genişletmek için tıkla... Deneyip gorun hocam Rust'ta her sunucuda farkli FPS aliyorsunuz.
d3mir53dd Decapat Katılım 11 Şubat 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #23 Yetmez hocam surekli donmalar ve oyundan atmalar yasarsın zevk alamazsın oyundan.