Rust için 8 GB RAM yeterli mi?

Minimum 10GB istiyor. Önerilen 16GB. Arka planda fazla bir şey açmadan, 16 GB RAM ile sınırda oynatır.

8 GB RAM'ım var ve Rust almayı düşünüyorum. Eğer Rust'a sahip olup da 8 GB RAM'i olanlar yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

8 GB ile gayet yeterli bir şekilde oynarsınız Pro maplerde 60FPS alıyorum ayarlarını düzgün yaparsanız gayet akıcı oynarsınız.

Hayır Low ayarlar değil grafik kalitesi 4'te oynuyorum ve gayet akıcı düzgün ayar yapmayı bilmeyen insanlar konuşmasın lütfen.
Boşuna minimum sistem gereksinimi 10gb diye yazmışlar o zaman ne bilsin cahiller Size danışmak varken.

Boşuna minimum sistem gereksinimi 10GB diye yazmışlar o zaman ne bilsin cahiller size danışmak varken.

Oyunu bilmediğiniz çok bariz oyunda 3 farklı resmi harita mevcut ve bu haritaların boyutları farklı 1000'den başlayıp 4000-5000'e kadar gidiyor. Eğer 3000 boyutlu bir haritada oynarsanız 8 GB RAM gayet yeterli olacaktır, eu barren gibi resmi sunucular mevcut. İyi forumlar.

gt 920mx i5 7200u işlemcim var oyunu ortalama kaç fps ile oynarım ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…