Rust için grafik ayarı önerisi

emrecan6556

Kilopat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attığım için oyun ayarlarım sıfırlandı ve kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım ama berbat ettim tüm ayarları. Silip yüklemeyi denedim olmadı. Fabrikasyon ayarlara da döndüremiyorum. İnternette hep FPS'e yönelik ayarlar var bilgisayarım biraz iyi olduğu için hem maksimum kalite hem de maksimum performans almak istiyorum bunun için önerebileceğiniz ayarlar var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarıma format attığım için oyun ayarlarım sıfırlandı ve kendimce bir şeyler yapmaya çalıştım ama berbat ettim tüm ayarları. Silip yüklemeyi denedim olmadı. Fabrikasyon ayarlara da döndüremiyorum. İnternette hep FPS'e yönelik ayarlar var bilgisayarım biraz iyi olduğu için hem maksimum kalite hem de maksimum performans almak istiyorum bunun için önerebileceğiniz ayarlar var mı?
Sisteminizi yazarsanız sizinki ile aynı sisteme sahip olan arkadaşlar yardımcı olacaklardır.

Grafik kalitesini 4'e al. Renderlanacak uzaklık gibi bir ayar vardi onu fulle ve ağaç kalitesini de yarıdan biraz fazlaya al. Onun dışında çoğu düşükte kalsın bence. Ben Rx6700xt ile böyle oynuyorum. Gereken her şeyi sağlıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı