Rust İçin SSD Önerisi

Zeyin

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar herkese. Rustta 3 ay önce 10 dakikada giren ve 60 FPS alan bilgisayarım şimdi 1.30 saate giriyor ve çok drop yiyorum. Sorunun SSD ile olduğunu söylediler bütçem çok ama çok az. Rust için tatmin edecek ucuz bir SSD arıyorum. Yardım edin lütfen.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaz aylarında ve kış aylarında farklı performans almanız gayet normal. İşlemciniz sınır seviyede sıcaklığa sahip neredeyse. Daha soğuk olursa daha iyi turbo frekanslara çıkacağından droplarınız azalacaktır. SSD alırsanız FPS droplarınız azalır diyemem. Size kim söylemişse biraz ezbere konuşmuş gibi. SSD'nin performansa etkisi çok büyük fakat bu denli dropları etkileyecek kadar değil. İşlemciyi değiştirebilirim veya daha soğuk performans sağlarım diyorsanız bence ilk yapmanız gereken yatırımlar buralara olmalı. SSD kesinlikle önerilmeli ancak sizin amacınız öncelikle stabil soğutulan bir sistem, sonrasında SSD olmalı.
Aklımda şey var yeni bir termal macun alıp ekstra bir fan alacağım ön tarafa bide iyi bir SSD fanlarına detaylı temizleyecegim
SORUNUN NEYDEN KAYNAKLANDIĞINI BULDUM ARKADAŞLAR DEDİĞİNİZ GİBİ ISIDA SORUNUN İÇİNDEYMİŞ FAKAT RAMLARIMİN HEPSİNİ KULLANMIYORMUŞUM PC AYARLARINA Bİ GİRDİM RAM 8(4 KULLANILABİLİR) YAZIYORDU

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı