Rust item satma nasıl işliyor?

İsmetime

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rust'ın oyun içindeki eşya düşürme olayı nasıl işliyor? Steam pazarda odunun tanesi 15 cent eğer bu kadar kolay kazanılabiliyorsa oyunu alıp odun kasıp satmayı düşünüyorum. Oyunu daha almadım, odun, kutu, torba gibi itemlerin nasıl ve ne olasılıkla çıktığını bilen varsa söyleyebilir mi?

Rustta item düşürmek imkansıza yakın. Oyunu satın alınca bir tane item veriyor onun haricinde imkansıza yakın. Ben bir kere oyunu sildikten sonra yüklemiştim bir servere girmiştim odun kırarken item düşmüştü bir kasa 100tl idi açtım yanlışlıkla 180TL lik item çıkmıştı diye hatırlıyorum onun harici bir daha item düşüremedim.

Peki sadece odun kırsam 100 odun falan yapınca satsam tanesi 15 centten 15 dolar yapıyor

2.2K saatim var. 1-2 defa item düştü onlarda 2-3 liraya satılan itemlerdi.
Rust'tan item düşürerek para kazanmak imkansıza yakın.

Peki sadece odun kırsam 100 odun falan yapınca satsam tanesi 15 centten 15 dolar yapıyor
O odun diğer itemleri craftlaman için öyle bir şey olsa ben milyonerdim.

Steam pazarında odun satılıyor ama.

Evet o odunları ve birkaç farklı item daha alıp birleştirip kutu yapıyorsunuz ve onun içinden item çıkıyor. Ancak siz oyunda odun kasıp odun itemi düşürmeyi kastediyorsanız o öyle olmuyor. Oyundan odun düşmüyor. Odun oluşturmak için başka bir itemi parçalamanız gerekiyor.
Kısacası item ile para kazanmak istiyorsanız, kazanamazsınız boşuna almayın.
Sadece oyunu oynamak istiyorsanız alın oynayın.

Rastgele atıyor twicht dropları var belirli aylar geliyor yayın izleyip düşürüyorsunuz sonra birdaha alınmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…