Pyrodox
Megapat
Daha fazla
- RAM
- CORSAIR VENGEANCE RGB RT 32GB (2X16GB) DDR4 3600MHz CL16 Ram
- Ekran kartı
- MSI RTX 4060 TI Gaming X 8G 128 Bit GDDR6 8 GB
- Anakart
- MSI B450M-A Pro Max
- İşlemci
- 5700x3D
Başlıkta belirttiğim gibi, Rust'ta bir sunucuya bağlandıktan sonra çıkacağım zaman normal bir şekilde disconnect ve sağ üstten quit'e tıkladığımda Steam üzerinden sistemimi yeniden başlatana kadar çalışıyor şeklinde gösteriyor. Görev Yöneticisi'nde ise RustClient.exe isimli, belleğe yük bindiren bir işlem görünüyor ve hiçbir şekilde işlemi sonlandıramıyorum; 3. parti programlarla bile.
Oyunu silip kurdum, farklı diske de kurdum. Steam'i de silip kurdum. EAC onardım, temiz kurulum attım. Bütün Overlay'lerimi devre dışı bıraktım, Steam'deki Overlay'e kadar. Bazen kendi kendine, bir süre bekledikten sonra kapanabiliyor. Windows 10'a format atacağım müsait bir zamanda, böyle olmayacak gibi. Bilginiz varsa bu konu hakkında çok yardımınız dokunur. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Görsel, oyundan çıkış yaptıktan sonraki örnek bir Görev Yöneticisi ekranına ait.
Oyunu silip kurdum, farklı diske de kurdum. Steam'i de silip kurdum. EAC onardım, temiz kurulum attım. Bütün Overlay'lerimi devre dışı bıraktım, Steam'deki Overlay'e kadar. Bazen kendi kendine, bir süre bekledikten sonra kapanabiliyor. Windows 10'a format atacağım müsait bir zamanda, böyle olmayacak gibi. Bilginiz varsa bu konu hakkında çok yardımınız dokunur. Teşekkürler, iyi sosyaller.
Görsel, oyundan çıkış yaptıktan sonraki örnek bir Görev Yöneticisi ekranına ait.
Son düzenleyen: Moderatör: