E emirhan20 Picopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #1 Oyuna yeni başladım, karakterin özel bölgesi sansürlü bu yüzden kıyafet giydirmek istiyorum. Ne yapmam lazım?
Oyuna yeni başladım, karakterin özel bölgesi sansürlü bu yüzden kıyafet giydirmek istiyorum. Ne yapmam lazım?
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #2 Türkçe ise oyunun Ayarlar > Sansür > Çıplaklık Buradan değiştirebilirsin. Artı 0 Eksi
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #3 Ayarlarda çıplaklık gibi bi kategori olması lazımdı orda seçeneklerden seçeceksin hocam Görüntüsünü atarasan daha detaylı yardımcı olabilirim Artı 0 Eksi
Ayarlarda çıplaklık gibi bi kategori olması lazımdı orda seçeneklerden seçeceksin hocam Görüntüsünü atarasan daha detaylı yardımcı olabilirim
LuisB4y Hectopat Katılım 5 Ağustos 2022 Mesajlar 2.698 Makaleler 1 Çözümler 20 Yer Ötüken Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Tuf GTX 1650/Ryzen 5 2600/Msi B450 M A PRO-MAX/XPG GAMMİX D30 8x2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Şubat 2025 #4 Ayturan dedi: Türkçe ise oyunun Ayarlar > Sansür > Çıplaklık Buradan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... xi4l_official dedi: Ayarlarda çıplaklık gibi bi kategori olması lazımdı orda seçeneklerden seçeceksin hocam Görüntüsünü atarasan daha detaylı yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun. Artı 0 Eksi
Ayturan dedi: Türkçe ise oyunun Ayarlar > Sansür > Çıplaklık Buradan değiştirebilirsin. Genişletmek için tıkla... xi4l_official dedi: Ayarlarda çıplaklık gibi bi kategori olması lazımdı orda seçeneklerden seçeceksin hocam Görüntüsünü atarasan daha detaylı yardımcı olabilirim Genişletmek için tıkla... Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun.
xi4l_official Centipat Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 559 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #5 LuisB4y dedi: Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun. Genişletmek için tıkla... Özel bölgesi sansürlü diyor hocam söylediğiniz şey'i sürekli tekrarlaması gerekecek en mantıklısı yıkarıda yazılan bilgiler. Artı 0 Eksi
LuisB4y dedi: Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun. Genişletmek için tıkla... Özel bölgesi sansürlü diyor hocam söylediğiniz şey'i sürekli tekrarlaması gerekecek en mantıklısı yıkarıda yazılan bilgiler.
Ayturan Decipat Katılım 28 Kasım 2024 Mesajlar 4.301 Çözümler 33 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2025 #6 LuisB4y dedi: Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun. Genişletmek için tıkla... "Karakterin özel bölgesi sansürlü bu yüzden kıyafet giydirmek istiyorum" demiş. Yani içlik giydirmek istiyor. Kıyafet üretip giydirmeyi sormamış. Son düzenleme: 3 Şubat 2025 Artı 0 Eksi
LuisB4y dedi: Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun. Genişletmek için tıkla... "Karakterin özel bölgesi sansürlü bu yüzden kıyafet giydirmek istiyorum" demiş. Yani içlik giydirmek istiyor. Kıyafet üretip giydirmeyi sormamış.