Türkçe ise oyunun Ayarlar > Sansür > Çıplaklık
Buradan değiştirebilirsin.
Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun.Ayarlarda çıplaklık gibi bi kategori olması lazımdı orda seçeneklerden seçeceksin hocam Görüntüsünü atarasan daha detaylı yardımcı olabilirim
Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun.
"Karakterin özel bölgesi sansürlü bu yüzden kıyafet giydirmek istiyorum" demiş. Yani içlik giydirmek istiyor. Kıyafet üretip giydirmeyi sormamış.Sansürü açmak istemiyorum dememiş kıyafet giydirmek istiyorum demiş. Kıyafet bulup veyahut kumaş toplayıp pantolon yapıp giyebilirsin. Envanterde karakterinin gözüktüğü sol kısımdaki alttaki bölmelere kıyafeti yerleştirerek giyiyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.