Rust karakteri çevirmeden etrafa bakmak

Serh4nn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Rust oyununa yeni başladım ve 2 sıkıntım var. İlk olarak koşarken ya da durduğunda karakteri çevirmeden etrafa nasıl bakabilirim? Bunun tuşu nedir? Ve 2 kişiyiz kapı için kilit yaptım ama anahtar ile olandan metal olandan değil ve arkadaşım kapıyı açamıyor. Hep yanında anahtar mı olmalı? Çözümü var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Tahta kilidi anahtarsız açamazsınız. Tuş olarak ise bende ALT tuşu ama default muydu hatırlamıyorum.

hocam peki wipe tam olarak ne ve bu sunucularda 3 days old yazıyor bu sunucu 3 gün önce wipe mı edi yoksa 3 günmü var sıfırlanmasına

hocam peki wipe tam olarak ne ve bu sunucularda 3 days old yazıyor bu sunucu 3 gün önce wipe mı edi yoksa 3 günmü var sıfırlanmasına

3 Gün önce wipe yedi demek. Official sunuculara girerken sunucunun altında mavi etiketle Haftalık, İki Haftalık, Aylık olarak yazar. Modlu yani eklentili sunucularda ise sunucu başlığında veya sunucun Discord sunucusunda ayrıntılı olarak yazar. Size tavsiyem modlu 3X-5X sunucularda oynamanız. En azından oyunun temel mantığını loot alanlarını öğrenip daha hızlı silah elde edeceğiniz için aiminizi geliştirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…