F Furkan_00 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 434 Çözümler 2 23 Aralık 2022 #1 Arkadaşlar Steam'den Rust aldım A4Tech X89 mouse kullanıyorum. A4Tech kara listede ama ben arkadan yazılımı kurdum girdim, Steam'den VAC yer miyim? Not: Oyuna yeni başladım makro falan diyorlar ama kullanmıyorum sanırsam hileye giriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Aralık 2022
Arkadaşlar Steam'den Rust aldım A4Tech X89 mouse kullanıyorum. A4Tech kara listede ama ben arkadan yazılımı kurdum girdim, Steam'den VAC yer miyim? Not: Oyuna yeni başladım makro falan diyorlar ama kullanmıyorum sanırsam hileye giriyor.
KS KS F Furkan_00 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 434 Çözümler 2 24 Aralık 2022 #11 Paradoxy dedi: Macro ayarı yapmadan oynarsan hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yapmadan oynuyorum daha yeni aldım karaliste falan varmış bende oscarlite kurdum arkadan hiçbir ayarı ellemeden oyuna giriyorum. Artı 0 Eksi
Paradoxy dedi: Macro ayarı yapmadan oynarsan hiçbir sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Vallahi hocam yapmadan oynuyorum daha yeni aldım karaliste falan varmış bende oscarlite kurdum arkadan hiçbir ayarı ellemeden oyuna giriyorum.
Paradoxy Hectopat Katılım 23 Nisan 2021 Mesajlar 511 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2022 #12 Furkan_00 dedi: Vallahi hocam yapmadan oynuyorum daha yeni aldım karaliste falan varmış bende oscarlite kurdum arkadan hiçbir ayarı ellemeden oyuna giriyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz. İyi oyunlar Artı 0 Eksi
Furkan_00 dedi: Vallahi hocam yapmadan oynuyorum daha yeni aldım karaliste falan varmış bende oscarlite kurdum arkadan hiçbir ayarı ellemeden oyuna giriyorum. Genişletmek için tıkla... O zaman sıkıntı olmaz. İyi oyunlar
KS KS F Furkan_00 Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 434 Çözümler 2 24 Aralık 2022 #13 Paradoxy dedi: O zaman sıkıntı olmaz. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Paradoxy dedi: O zaman sıkıntı olmaz. İyi oyunlar. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim.