lieutenant1456 Decapat Katılım 23 Aralık 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #1 Rust'ta makro açmak için Bloody mouse almayı düşünüyorum. En uygunu hangi Bloody mouse olur? Bütçem 600 TL. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Temmuz 2022
Rust'ta makro açmak için Bloody mouse almayı düşünüyorum. En uygunu hangi Bloody mouse olur? Bütçem 600 TL.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 11 Temmuz 2022 #2 Easy Anti Cheat artık izin vermiyor Bloody mouse'a diye biliyorum.
EQU1 Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #3 Ban sebebi sprayler sizin gibi oynuyamayanlar için değişti hala ne için makro ile uğraşıyorsunuz.
Weeeii Hectopat Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 619 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #4 Moderatör arkadaşlara soruyorum. Korsana izin vermiyorsunuz ama oyunda haksız rekabete sebep olacağı belli olan bir konuyu onaylıyorsunuz. ????
Moderatör arkadaşlara soruyorum. Korsana izin vermiyorsunuz ama oyunda haksız rekabete sebep olacağı belli olan bir konuyu onaylıyorsunuz. ????
EQU1 Picopat Katılım 31 Mayıs 2022 Mesajlar 97 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2022 #5 Weeeii dedi: Moderatör arkadaşlara soruyorum. Korsana izin vermiyorsunuz ama oyunda haksız rekabete sebep olacağı belli olan bir konuyu onaylıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız bir de bunun gibi oyuncular için oyunu bayağı bir kolaylaştırdılar.
Weeeii dedi: Moderatör arkadaşlara soruyorum. Korsana izin vermiyorsunuz ama oyunda haksız rekabete sebep olacağı belli olan bir konuyu onaylıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Çok haklısınız bir de bunun gibi oyuncular için oyunu bayağı bir kolaylaştırdılar.
BerzerkFrost Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2015 Mesajlar 2.359 Makaleler 1 Çözümler 22 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Memur 11 Temmuz 2022 #6 EQU1 dedi: Çok haklısınız bir de bunun gibi oyuncular için oyunu bayağı bir kolaylaştırdılar. Genişletmek için tıkla... Sprayleri bile dümdüz yaptılar hala makro peşindeler
EQU1 dedi: Çok haklısınız bir de bunun gibi oyuncular için oyunu bayağı bir kolaylaştırdılar. Genişletmek için tıkla... Sprayleri bile dümdüz yaptılar hala makro peşindeler