M Mert ÖZGÜR Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar ikisinden birisini satın alıcam ama karar veremedim. Oynayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2016
Arkadaşlar ikisinden birisini satın alıcam ama karar veremedim. Oynayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen.
red1337 Megapat Katılım 18 Ocak 2015 Mesajlar 176 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2016 #2 Rust öneririm daha fazla oyuncu var ve craft sistemi başarılı.
rico Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1.693 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2016 #3 Rust daha başarılı bir oyun çünkü 7 Days To Die fazla tutulmadığı için önemli güncelleştirmeler gelmiyor. Fakat 7 Days To Die da sağlam oyundur.
Rust daha başarılı bir oyun çünkü 7 Days To Die fazla tutulmadığı için önemli güncelleştirmeler gelmiyor. Fakat 7 Days To Die da sağlam oyundur.
Neşeli Enginar Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 31 Ağustos 2014 Mesajlar 3.483 Makaleler 23 Çözümler 6 5 Mart 2017 #4 Craft yapilan oyunlari hic sevemedim acikcasi. Ama bir gaza geldim 7 Days To Die (2 Pack) satin aldim. Acikcasi oyun beni sardi gibi. Ama her öldügümde ögeleri kaybetmek gercekten cok koyuyor adama.
Craft yapilan oyunlari hic sevemedim acikcasi. Ama bir gaza geldim 7 Days To Die (2 Pack) satin aldim. Acikcasi oyun beni sardi gibi. Ama her öldügümde ögeleri kaybetmek gercekten cok koyuyor adama.
Fur1907kan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2018 Mesajlar 1.506 Makaleler 1 Yer Mersin 20 Kasım 2023 #5 Mert ÖZGÜR dedi: Arkadaşlar ikisinden birisini satın alıcam ama karar veremedim. Oynayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Genişletmek için tıkla... Rust alınır.
Mert ÖZGÜR dedi: Arkadaşlar ikisinden birisini satın alıcam ama karar veremedim. Oynayan varsa yardımcı olabilir mi lütfen. Genişletmek için tıkla... Rust alınır.