Rust modsuz emek sunucu tavsiyesi

burakshn0

Centipat
Daha fazla  
Merhaba Rust'ı 1 yıl önce almıştım. 200 saatim var ayda 1 kez birden canım istiyor ve başlıyorum. Oyunda çok iyi değilim, kötü de değilim, 1X veya 2X SW önerisi istiyorum modlu olmasın emek olsun. Aylık olursa sevinirim. Aşırı fazla kalabalık da olmasın(200-250 kişi vs. olmasın ortalama 40-150 arası). Bir de Türk sunucularına girme diyorlar, çok fazla toxic vs. varmış sanırım. Bir sorum daha var. Galiba her ayın ilk Perşembesi bütün sunucular wipe yiyormuş, bu ne kadar doğru? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Türk sunucularında admin yardımı var o sebeple girme diyorlar ve haklılar. Onun yerine yanına duo birisini bulup AndysolAM , Stevious 2x ve Survivors gg 2x gibi serverlarda oynayabilirsin. Duo bulmak için Engoo , Vivi ve Sensei'nin discord adresinde bulabilirisin.

2x ve 3x server özellikle TR sunucularında admin yardımı fazla. Aslında olay parayı veren düdüğü çalar misali işi paytowin mantığına çeviriyorlar. Daha önceden denedim bu tarz işleri sunucunun açık kalması için evet paraya ihtiyacı var ama destek olarak farklı itemler verilebilir.

Aslında aklımda uzun süredir düşündüğüm değişik bir oyun tarzı sunucu açma fikrim var ama bunu yapmak için düzgün bir VDS server bulamadım. Eğer halen isteğime göre bir sunucu bulamazsam parçaları temin edip sunucuyu data center firmalarından birine vereceğim. Sunucu için özel harita, menü vb. tasarımlarım mevcut. Sunucu için ekstra yazdığım eklenti vs. tüm her şey hazırladım. Eğer sunucuyu açarsam buradan yayımlayacağım. Açınca technopat üzerinde tüm detaylı bilgileri vereceğim.

NOT: Arada da olsa 2x veya 3x sunucu açtığım oluyor ama şuan böyle bir sunucum yok. Hepsini devrettim.

Server ismini türkçe yapma. Hatta başına " [EU/TR] "bile yazma bu sayede tahminimce daha çok oyuncu çeker.

Selamlar, insanlardaki bu önyargıyı yıkmak için Tr'de şuan olmayan 2x vanilla bir sunucu açıyoruz. Admin yardımı vs. asla yok. Önyargılarınızı yıkmak adına cuma günü sizleri açılışımıza bekliyorum arkadaşlar. Zephyrust sunucu ismimiz. discorda bunu yazarak direkt gelebilirsiniz. Bir soru sorun vb. bir durumda dm atmaktan çekinmeyin. İyi forumlar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…