Rust nasıl daha ucuza alınabilir?

radson0

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Rust'ı Steam'den ne zaman indirime girer veya Steam yerine başka bir yerden nasıl daha ucuza alabilirim?

En ucuz Steam de hocam bize özel fiyatlandırmasi var o yüzden her sitede daha pahalı 19 dolardan. İndirime Haziran-Temmuz gibi girer kesin. Daha erken de girebilir.

Steam şuan tek resmi satıcı. O oyun hesabı satan veya kod satan dolandırıcılara güvenme indirim aylarını bekle zaten rust 2 ayda bir yarı fiyatına düşüyor.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2026-02-01 105927.png
    Ekran görüntüsü 2026-02-01 105927.png
    46,2 KB · Görüntüleme: 8
Tanıdığın birinin hesabını almaktan bahsetmiyorsan eğer internet üzerinde o çok ucuza satılan hesapların tamamı çalıntı. Bu ne etik ne de mantıklı.
Etik olmasından bahsetmedim zaten. Çalıntı hesap kullanmanın ne zararı olsunki?

@dux1 Ortak hesap alınırsa nasıl oynayacak ki? Oyun online, offline yapmak lazım sürekli oyundan atmaması için.

Steam'dan alırsınız hocam, indirim bekleyin. @radson0
Ortak hesaptan bahsetmedim. Ortak hesap ile korsan aynı kefe zaten. https://www.g2g.com/categories/rus-accounts-buy/offer/G1729118501872RH bunun gibi hesaplardan bahsediyorum.

Etik olmasından bahsetmedim zaten. Çalıntı hesap kullanmanın ne zararı olsunki?

Ortak hesaptan bahsetmedim. Ortak hesap almak yerine korsan oynanır daha mantıklı. https://www.g2g.com/categories/rus-accounts-buy/offer/G1729118501872RH bunun gibi hesaplardan bahsediyorum.
Hocam indirimde oyun zaten 9.49 dolar oluyor. Bu hesap 6.98. Bu kadar az bir fark için milletin hesabı alınır mı, yapmayın Allah aşkına.

Ve Steam hesabı asla alınmaz, kolaylıkla geri alınıyor. Dolandırılır çocuk 2-3 dolar için.

Hocam indirimde oyun zaten 9.49 dolar oluyor. Bu hesap 6.98. Bu kadar az bir fark için milletin hesabı alınır mı, yapmayın Allah aşkına.

Ve Steam hesabı asla alınmaz, kolaylıkla geri alınıyor. Dolandırılır çocuk 2-3 dolar için.
G2G gibi global siteler destek sağlar sanırım. Sitenin desteğide iyiyse indirim için 2 ay gibi bir süre beklemezdim ben açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı